Продавам чисто нов спортен филтър K&N. Днес го купих за 139лв... обаче не мовах да го намурдам и незнам дали ще стане като цяло и се нервирах и искам да го продам... Филтъра е купен днес, продавам го за 100лв с кутията и т.н.. Ако има желаещи могат да пияат тук, на лични или да им се обадят на телефон 0896758754п.с без да искам пуснах същата тема в копувам продавам други.... молч модераторите да я истрият
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам чисто нов спортен филтър K&N
Collapse
X
-
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358337 конус е .... ето снимчициПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
не няма кит за почистване.. то за това и цената му е такава.... обаче първото му почистване трабва да е чак след 35/40000км.... ФИЛТЪР Е ЧИСТОВ НОВ... само е пробван на кулата и да си кава чесно много ме е чд че трчбва да го продавам, защото вади невероятен звук ви казвамПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
shikito написа:не няма кит за почистване.. то за това и цената му е такава.... обаче първото му почистване трабва да е чак след 35/40000км.... ФИЛТЪР Е ЧИСТОВ НОВ... само е пробван на кулата и да си кава чесно много ме е чд че трчбва да го продавам, защото вади невероятен звук ви казвамGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Баце айде да не си правим забележки за правописа... Седнал съм на някакъв ш**** лаптоп и още не мога да му свикна с клавиетурата и за това не мога да пиша...П.П Филтъра е ПРОДАДЕН... моля модераторите да заключат тематаПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар