Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Части за Браво, Брава, Мареа - Цени и снимки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От всички отговори ако съм разбрал правилно имаш само един фар с лупа ,интересува ме ляв или десен.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

колега здравей,спешно ми трябва обикновеният фар без лупа,този който е оригинален за брава.и по точно ми трябва левият такъв(този който е от шофиорската страна)остави телефон за връзка за да се разберем.от пловдив съм!
      Fiat Brava 1.6 16v 103 hp

Коментар

re

Коментар

халоген

колега виждам че калниците са сини такав цвят ли е колата че ми трябва халоген от шофиорската страна с капачката!ако е синя кажи колко лев изкаш!мерси

Коментар

преходник за CD ?

Коментар

Re: Части за Браво, Брава, Мареа - Цени и снимки

busho_101 написа:
              Има за продаване следните части втора употреба:Фарове VALEO с лупа - 120лв./бр.Фарове за Браво/Брава VALEO с ел. моторчета - 65лв./бр.Халогенни фарове - 30 лв./бр.Гривни за халогенни фарове - 10лв./бр.Стопове за Браво - 50 лв./бр. Стопове за Брава - ляв - 50 лв. десен -30 лв. с дефектСтопове за МАРЕА Weekend - 50 лв./бр.Калници за Браво,Брава ляв и десен - 50 лв./бр.Калник за Мареа - десен - 70 лвГреда над радиатора - 40лв.Предна декоративна маска с емблемата за Мареа - 30 лв.Предни дръжки пластмасови от Мареа - бели - 20 лв./бр.Задна чистачка за Браво - 10 лв.Амортисьор заден от Брава 1.6 - 20 лв.Дясна панта за преден капак - 15 лв.Картер за 1.6 16V - 60 лв.Ограничител за шофьорската врата - 15 лв.
              А случайно да имаш датчика на ABS-а за предно ляво колело на Мареа 1.6 седан - 2001 г.
              Купих си ФИАТ
              http://images.spritmonitor.de/290451.png

Коментар

Нямам нито преходника, нито датчика.

Коментар

Коментар

Имам интерес към синия калник от страната на шофьора. Ако може, ще помоля за една снимчица само на него - без да е отрязан - ами да е хванат целия в кадър, за да взема окончателно решение.
                    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Баце - давай, пращай го левия син калник на тази цена, която си ми предложил на личните съобщения! Ако няма време за снимки - направо кажи на тези от Еконта да добават опцията за Преглеждане на пратката преди плащане на наложения платеж и се надявам всичко да е наред. Пращам ти ей сега данните си на Л.С.

Коментар

Трябва ми това имаш ли го, в какво състояние е (ако може дай снимка) и цена? За Браво JTD 105 ако има значение.
                        Прикачени файлове
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Имах няколко въздуховода, но ги продадох по 40 лв. Ако те устройва цената ще потърся и ако се намери ще ти пиша пак.

Коментар

Продавача е коректен. На тази цена, на която ми стъпи калника с куриерските разходи - на мене толкова щеше да ми излезе само боядисването на стария. Така, че съм доволен. Благодаря!

Коментар

re

Коментар

Колега , имаш ли страничните мигачи на калниците Трябват ми да са бяли Пиши ми на ЛС ако имаш
                                Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
                                Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

Working...
                                X