От всички отговори ако съм разбрал правилно имаш само един фар с лупа ,интересува ме ляв или десен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Части за Браво, Брава, Мареа - Цени и снимки
Collapse
X
-
Re: Части за Браво, Брава, Мареа - Цени и снимки
busho_101 написа:Има за продаване следните части втора употреба:Фарове VALEO с лупа - 120лв./бр.Фарове за Браво/Брава VALEO с ел. моторчета - 65лв./бр.Халогенни фарове - 30 лв./бр.Гривни за халогенни фарове - 10лв./бр.Стопове за Браво - 50 лв./бр. Стопове за Брава - ляв - 50 лв. десен -30 лв. с дефектСтопове за МАРЕА Weekend - 50 лв./бр.Калници за Браво,Брава ляв и десен - 50 лв./бр.Калник за Мареа - десен - 70 лвГреда над радиатора - 40лв.Предна декоративна маска с емблемата за Мареа - 30 лв.Предни дръжки пластмасови от Мареа - бели - 20 лв./бр.Задна чистачка за Браво - 10 лв.Амортисьор заден от Брава 1.6 - 20 лв.Дясна панта за преден капак - 15 лв.Картер за 1.6 16V - 60 лв.Ограничител за шофьорската врата - 15 лв.Купих си ФИАТ
http://images.spritmonitor.de/290451.png
Коментар
-
Баце - давай, пращай го левия син калник на тази цена, която си ми предложил на личните съобщения! Ако няма време за снимки - направо кажи на тези от Еконта да добават опцията за Преглеждане на пратката преди плащане на наложения платеж и се надявам всичко да е наред. Пращам ти ей сега данните си на Л.С.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар