Продавам си количката , колкото и да не ми се ще , но мисля да минавам на по висок клас Фиат.Става въпрос за Фиат Пунто 1.6 , 90 к.с., 175 000 км, 1995 год., ел стъкла, лек тунинг , климатик , спортен филтър, газова уредба (разход извън града 8.5 газ /100 км в града 10 газ /100 км, DVD Елит чете всичко , TV, Би ксенон, трети стоп, антирадар монтиран стационарно , каско за 4000 лв. до края на Юни 2009, имам и GPS Престижо който го подарявам , защото нещо изгоря (ако можете да си го оправите) , сега е със зимните гуми , имам и летни, ами това е за сега. Цена 3890 лева , може и лек коментар по цената на място. Колата може да се огледа в Русе и Велико Търново. Много е запазена, с две думи Сядаш и караш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продава се Фиат Пунто
Collapse
X
-
Колега предварително се извинявам за спама, но забелязах че имаи колони на вратите, и понеже са като мойте, кажи как си дръпна кабел за тях , може иш на л сPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Няма проблемКрасавица успех с продажбата
ъП
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
nikoga написа:шшшшшшшшшшш ти да не продаваш ферари бе пич :D за тия пари хората си земат мк2 :D всеки луд с номера сиА ти си на всяка манджа меродия... Спри със спама пич!!!
ПП:Успех с продажбата ,колега!Колата изглежда много запазена...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар