Продава се Фиат Браво 2.0 20V HGT на части. Колата е цяла за справки тел:0888 990 894
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 2.0 20В на части
Collapse
X
-
u_bo
-
u_bo
Re: Фиат Браво 2.0 20В на части
dannko написа:u_bo написа:я напиши ВИН-а на колата , ще спестиш много въпроси
Коментар
-
Re: Фиат Браво 2.0 20В на части
u_bo написа:dannko написа:u_bo написа:я напиши ВИН-а на колата , ще спестиш много въпроси
Коментар
-
Ти глупав ли си? ВИН-а колегата сигурно ти го иска за да пренабие нечие браво, да може да направи кола двойник и т.н. Те бравотата са толкова рядки мисля, че в България са 2 или 3, даже на 1 мой приятел на баща му, комшията, неговия братовчед, видял такава кола на снимка. Айде като не си добронамерен после що не ти искат частите колегите....MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:Ти глупав ли си? ВИН-а колегата сигурно ти го иска за да пренабие нечие браво, да може да направи кола двойник и т.н. Те бравотата са толкова рядки мисля, че в България са 2 или 3, даже на 1 мой приятел на баща му, комшията, неговия братовчед, видял такава кола на снимка. Айде като не си добронамерен после що не ти искат частите колегите....
Коментар
-
dannko написа:Suppish написа:Ти глупав ли си? ВИН-а колегата сигурно ти го иска за да пренабие нечие браво, да може да направи кола двойник и т.н. Те бравотата са толкова рядки мисля, че в България са 2 или 3, даже на 1 мой приятел на баща му, комшията, неговия братовчед, видял такава кола на снимка. Айде като не си добронамерен после що не ти искат частите колегите....Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
6ma7ka7a написа:dannko написа:Suppish написа:Ти глупав ли си? ВИН-а колегата сигурно ти го иска за да пренабие нечие браво, да може да направи кола двойник и т.н. Те бравотата са толкова рядки мисля, че в България са 2 или 3, даже на 1 мой приятел на баща му, комшията, неговия братовчед, видял такава кола на снимка. Айде като не си добронамерен после що не ти искат частите колегите....
Коментар
-
dannko написа:6ma7ka7a написа:dannko написа:Suppish написа:Ти глупав ли си? ВИН-а колегата сигурно ти го иска за да пренабие нечие браво, да може да направи кола двойник и т.н. Те бравотата са толкова рядки мисля, че в България са 2 или 3, даже на 1 мой приятел на баща му, комшията, неговия братовчед, видял такава кола на снимка. Айде като не си добронамерен после що не ти искат частите колегите....Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар