Здравейте, купих си Бравото с чейнджър грундиг, но се оказа, че касетофона ми не е съвместим със чейнджъра (сменен е ). В началото помислих, че не работи и за това го занесох на майстор, той го почисти и го пробвахме при него работеше като закарах колата касетофона не го разчита, а и самия касетофона няма от каде да управлява чейнджър-а (никви копчета за СД). Аз държа на дизайна вътре да си го запазя с оригинален касетофон на фиатн (нищо че е сменен, пак си е на фиат) и за това продавам чейджъра. Поствам и снимки .... намира се в София/Ловеч, но мога да го изпратя и по куриер с наложен платеж. Цена 65лв. без кабел-а защото кабела е прокаран от касетофона кам багажника и не ми се разправя да го разкачам трчбва да си играя супер много време. Един кабел до колкото знам е 20-30лв в зависимост от дължината.За връзка e-mail: coko_4e@gbg.bg. Пощата се проверява ежедневно по няколко пъти няма опастност да не ви отговоря.Поздрави [/img]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам CD changer GRUNDIG
Collapse
X
-
Re: Продавам CD changer GRUNDIG
Sev написа:mihr написа:Колега ще то дам 70лв. ама само си поиграй да извадиш кабела че изобщо не знам от къде ще си купя да го свържа, и още днес си стискаме ръцете. Дай някакъв отговор да знам УспехFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
По принцип в багажника.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар