Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

продавам 15-ки джанти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gboiaj написа:
    Petrov написа:
    Изключително несериозно е да пуснеш обява, че продаваш нещо и да не сложиш снимки.Не ви ли идва на акъла, че така губите голяма част от шанса да продадете?
    Не ти ли идва на акьла,че като ги снимам ще пусна или цял ден висиш вьв форума и спамиш!
    Не не ми идва, идва ми на акъла, че съм търговец от доста години и знам как да продавам и вместо да си вземеш забележка ти ми се праиш на отворен.Ако си чел правилата за секция продава, което се съмнявам виж т. 3!А относно спама има хора които да осъществяват контрол! И за да не нарушавам повече т. 4 от правилата спирам до тук!П.С. Винаги съм уважавал градивната критика, била тя под формата на оффтопик!

Коментар

нямам нищо против градивната критика,когато е такава.А комплексите си ги избивай другаде!Моля модераторите да затворят темата!Когато стана велик тьрговец,ще се пробвам пак.

Коментар

gboiaj написа:
        нямам нищо против градивната критика,когато е такава.
        Явно имаш! Ако нямаше нищо против нямаше да напишеш долния ред.
        gboiaj написа:
        А комплексите си ги избивай другаде!
        Когато твърдиш нещо трябва да го потвърдиш и с факти, а не само голи думи.
        gboiaj написа:
        Когато стана велик тьрговец,ще се пробвам пак.
        Не е нужно да ставаш велик, нужно е да преглътнеш малко от егото си и да кажеш, че не си прав!П.С. Извинявам се, че оцапах темата.П.С2. Исках да видя снимки защото се замислям дали да не сложа на Ланчията 15-ки вместо ниските 16.Затова исках да видя снимки. И ако нещо ми хареса визуално и е на хубави пари го купувам без да се замисля. А ти колко пъти си купувал нещо без да го видиш поне как изглежда? И колко пъти ти се е случвало докато си вървиш нещо да ти "грабне" окото да взезеш в магазина и ако те устройва цената да го купиш?!?!?[The END]

Коментар

нагоре

Коментар

нагоре

Коментар

ключ,моля

Коментар

Working...
              X