Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам ФИАТ МАРЕА 2000 20V HLX комби НА ЧАСТИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Jimy написа:
    Един колега те пита по-рано...сега и аз! Каква е цената задните носачи в комплект със спирачните апарати? Или вече сте ги спазарили?
    И аз да се наредя на опашката за тези елементи.Колата има ли АБС?Наиситина стоят ли и каква е цената.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Левият преден калник стои ли и каква му е цената?
      "Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
      Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX

Коментар

Трапецовидното гърне ако е здраво (непродънено) на каква цена го даваш?
        Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Коментар

Parabellum написа:
          Точно в левия преден калник беше удара. Стои, но става според мен само за подаряване и възстановяването му би струвало повече от здрав калник.

Коментар

ценител написа:
            Parabellum написа:
            Точно в левия преден калник беше удара. Стои, но става според мен само за подаряване и възстановяването му би струвало повече от здрав калник.
            Тюх, язък.Нямам късмет
            "Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
            Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX

Коментар

Днес монтирах това което купих от колега, въпреки че в началото не се разбрахме добре, после всичко уточнихме, и получих това което исках. Колегата според мен е много коректен, това което купих - панел за управление на 4 ел. стъкла е перфектен, без забележка! Както и ми беше обещано. Успех!

Коментар

ogi28b написа:
                Днес монтирах това което купих от колега, въпреки че в началото не се разбрахме добре, после всичко уточнихме, и получих това което исках. Колегата според мен е много коректен, това което купих - панел за управление на 4 ел. стъкла е перфектен, без забележка! Както и ми беше обещано. Успех!
                Благодаря колега за топлите думи!Коректността и толерантноста в човешките взаимоотношения, според мен са спойката между "камъните" които изграждат "дома" в който всички ние живеем. Липсват ли те, този дом почва да се руши и тогава започваме да се чувстваме нещастни.Нека всички бъдем винаги щастливи!!!

Коментар

И аз подвърждавам че Колегата Ценител е коректен и аз съм много доволен! :D Успех и от мен!
                  Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                  Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

sacheto написа:
                    И аз подвърждавам че Колегата Ценител е коректен и аз съм много доволен! :D Успех и от мен!
                    Хиляди благодарности и на теб колега!

Коментар

:D

Коментар

Продадох кормилната рейка, но все още стои хидравличната помпа.И петте врати са в в много добро състояние - на кола същия цвят могат да се слагат направо без никаква доработка.

Коментар

От предния мост останаха главините с дисковете и спирачните апарати.Дисковете са сравнително нови - на около 30000 км.Стоят и полуоските с каретата.

Коментар

сенник

колега даи ми цена за сенника над шофъора

Коментар

Здрав ли е въздуховода над радиатора и преди въздушния филтър?
                              Fiat Marea SX 1.6. 16V '98
                              Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V '99

Коментар

zihe написа:
                                Здрав ли е въздуховода над радиатора и преди въздушния филтър?
                                Самият въздуховод е здрав, но едното от ушите/мястото където е резбата за болта с който се закрепва да предната греда/ му е скъсано.

Коментар

Working...
                                X