Дата на производство : 2007г Тип двигател : 2.4 бензин 166кс Скоростна кутия ръчна 5 степенна Пробег : 5000 км Особености:КОЖЕН САЛОН,ДВОЕН КЛИМАТР.,8 ЕЪРБЕГА,ПОДГРЕВ СЕДАЛКИ,ЕЛ.СТЪКЛА И ОГЛЕДАЛА С ОТОПЛЕНИЕ,ШИБИДАХ,РЕГУЛИРУЕМ МУЛТИФ.ВОЛАН,АЛАРМА,6 CD ЧЕИНДЖЪР,16 ’ АЛ.ДЖАНТИ. АВТОПИЛОТ Цена : 35 000лв ( може лек коментар на място )ТЕЛ .0899993350
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Хонда Акорд
Collapse
X
-
Много яко изглежда колата, все пак е новичка.Успех с продажбата Колега.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Мааааалко ми е притеснено да го кажа (призная), но... колата за която си мечтая е Хонда. не ме разбирайте грешно... още преди да се влюбя във фиат - обожавах "ХОНДА". Е, за таз колица неам кинта... ама ако имах - не бих се колебал и минута даже.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Grisha_bravo написа:е споко бе , колега си мога да почакамТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Humppa
-
мерси колега , добре бе колеги знам че слабоста е към италианките ама се пак хондата не е лошаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар