Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам или БАРТЕР за кабрио. /СНИМКИ/ Иде лято ;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: пунто

dimi09 написа:
    значи колега колата ти е наистина гледана но за цена 2500 както е писал колегата не може и дума да става разходи се и погледаи по автокъщите Пунтота като твоето 96г. без клима има много за не повече от 2000 .Извени ме ти ти пиша тези неща по темата но това с колегата за 2500 без музиката ми се вижда малко нагласена работа(аверче ли ти е )а ако не е даваи я за тея пари друг няма да ти ги даде България е затрупана с коли .
    Ти пък с ри мнения, откъде разбра авер ли е, не е ли? И като по автокъщите е по-евтино, не влизай тук, в раздел продава. Едно е да си вземеш кола от човек, който със сигурност се е грижил за нея, и съвсем друго е да си закупиш автомобил от автокъща, където не знаеш как са я закърпили, за да ти я пробутат. Освен това като се запали колата и веднага ще се разбере в какво състояние е моторът, което е едно от важните неща.Сега по темата. пунтакиса е много арен. Джантите пък са убийствени. Успех в продажбата!
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

dimi09 написа:
      значи колега колата ти е наистина гледана но за цена 2500 както е писал колегата не може и дума да става разходи се и погледаи по автокъщите Пунтота като твоето 96г. без клима има много за не повече от 2000 .Извени ме ти ти пиша тези неща по темата но това с колегата за 2500 без музиката ми се вижда малко нагласена работа(аверче ли ти е )а ако не е даваи я за тея пари друг няма да ти ги даде България е затрупана с коли .
      dimi09 колега успокой топката няма конспирация срещу тебе даже не познам колега които продава въпросното возло :D питах дали 2500 без музика защото толква варвят принцпно такива пунта.. обаче видях че доста се погрижил за музика джанти и т.н и сигурно няма да я даде 2500 със джанти и музика. Колкото до клима.. си е лукс за мен :D :D :D
      Fiat Punto 1.2 75hp 95.

Коментар

svetkos_ написа:
        dimi09 написа:
        Ти пък с ри мнения, откъде разбра авер ли е, не е ли? И като по автокъщите е по-евтино, не влизай тук, в раздел продава. Едно е да си вземеш кола от човек, който със сигурност се е грижил за нея, и съвсем друго е да си закупиш автомобил от автокъща, където не знаеш как са я закърпили, за да ти я пробутат. Освен това като се запали колата и веднага ще се разбере в какво състояние е моторът, което е едно от важните неща.Сега по темата. пунтакиса е много арен. Джантите пък са убийствени. Успех в продажбата!
        Какво ще кажем сега на знаикоче на тоя колега колата не е гледана ,не е арна ,така ли? http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39778 недеи коментира като не си запознат с цените в БГ.

Коментар

-

http://vbox7.com/play:53b65925 (rofl) a sega ko e tui neshto :O (rofl)(rofl)(rofl)

Коментар

манов

колега какво стана реши ли се вече моята оферта е като миналата седмица
            http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=108022

Коментар

Working...
            X