Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пунтоМК1,МК2,мареа,купе,джанти,музики,прагове,нови снимки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пунтоМК1,МК2,мареа,купе,джанти,музики,прагове,нови снимки

мареа ,155коня с много екстри 98г нов внос напално обслужена цена 4700лв може и бартер за мареата с некоя по евтина кола около 1600-1700лв плус допла6тане , пунто МК1 98г 1,7тд било е такси след спирането му е прегледано и обслужено цена 1600лв,пунто Мк2 2001г с ван6ни забележки и не работи на бензин само на газ цена 2200лв , купе 96г 1,8 16в клима,кожа , пален ел пакет цена 4000лв /може и бартер/, лети джанти 17ки АЕЗ 4/98 с болтове и гуми цена 800лв, лети джанти 15ки с 2 размера 4/98 и 4/108 с гуми 195 /50 /15 450лв , лети джанти 15ки еленови рога поужулени /прави са/ с гуми 195/50/15 цена 400лв , прагове за пунто гт/спортинг -оргинални цена 80лв 4ифта , усилвател ,кондензатор,туба бо6ман цена 350 лв, ниско 4естотни говорители маджестик цена 60 лв 4ифта , трилентови колони паиниер по4ти нови 80лв , цд-двд НЕО цена 50 лв , оргинален касетофон за брава/браво/мареа цена 30лв , нокиа 1680класик ползвана 1 месец с кутиа, зариадно,гаранциа цена 50лв , вапроси и о6те снимки на скаипа- williams.f16v. ili na 0878133299 купето ве4е е боядисано и 4ака новия си собствник
    Прикачени файлове

Коментар

никои ни6то ............................

Коментар

джанти, 14`?
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
          джанти, 14`?
          не няма само тва което сам написал

Коментар

Коментар

Купето преди беше 2.0 16V турбо, защо сега е 1.8 16V?
              KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
              Land Rover Discovery 2.5TD '94
              EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
              EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
              EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Scorpion_BV написа:
                Купето преди беше 2.0 16V турбо, защо сега е 1.8 16V?
                не6о се барка6 1,8 16в е било и е о6те...докато не ми е вденало не6о

Коментар

Червеното типо твое ли е пред купето?

Коментар

не не нямам типо , пунто 2бр .мареа,палио,и брава тва е внали4ност

Коментар

Колега собственика на купето на едната снимка дето си е с оригиналните джанти от купе е собственик и на червеното типо пред купето дето се вижда на снимката. До някъде може да се каже, че го познавам и знам и колата. Нещо май тука или си сложил снимка на кола която не е твоя или си го купил макар, че ме съмнява. Ще ида до магазина дето работи момчето да го питам за купето. Ако обаче каже, че колата е още мегова мисля, че дължиш обяснение защо в обявата си пускаш снимка на кола която не е твоя.

Коментар

кондензатора само продаваш ли го ?
                        1.6 16v Abarth

Коментар

xtry написа:
                          кондензатора само продаваш ли го ?
                          да 80лв

Коментар

Scorpion_BV написа:
                            Колега собственика на купето на едната снимка дето си е с оригиналните джанти от купе е собственик и на червеното типо пред купето дето се вижда на снимката. До някъде може да се каже, че го познавам и знам и колата. Нещо май тука или си сложил снимка на кола която не е твоя или си го купил макар, че ме съмнява. Ще ида до магазина дето работи момчето да го питам за купето. Ако обаче каже, че колата е още мегова мисля, че дължиш обяснение защо в обявата си пускаш снимка на кола която не е твоя.
                            да не е едно жалто купе в града ела на бело поле и 6е го види6 ,6е ка4а о6те снимки скоро и не е с оргиналните джанти а с теа с 8те дупки , и.....ако има6 интерес и пари4ки пи6и , а не такива баластра моабет на кои е бил от каде е било , 6том сам писал 4е се продава /бартеросва зна4и имам и некви докуманти .............. а за некои по от дале4е 6е му прата бодрбни снимки , салон,двигател...... , да не се гледаме с наведени глави и да се псуваме , е по скаипа williams.f16v.

Коментар

Гледам махнал си снимката. Само не разбирам защо въобще я беше качил. И защо я махна така изведнъж? Съжалявам, ама от всичко най-мразя некоректността по форумите! Тука сме се събрали фенове с идеята да си помагаме не да се ебаваме един с друг. Мисля, че дължиш обяснение защо пускаш чужда кола на снимка във тема за продажба. Може и да имаш същата но не виждам смисъл да пускаш чужди снимки!

Коментар

Working...
                              X