Един приятел продава чисто нови джанти 17", 4х100 от Фиат Абарт 4бр. но с 2 гуми!Цената на джантите е 1300лв. Не оставям телефон за връзка защото не съм сигурен колко човека ще са заинтересовани, но ако все пак има някой ще пише.
Хубави са... но са ми малко скъпи... ако малко се смъкне цената може и да ги спазарим...
Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
новите фиати са 4х100супер са, айде пичовете с двата тунинг проекта, какво чакат дано ги вземе някой с браво, че ми е интересно как ще седят, а цената е много прилична
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
цената е напълно нормална като се има в предвид че са 17-ки и са нови ! даже и 2 гуми има към тях ако разполагах с такива пари нямаше и да се замислям но не са за мен иначе модела кърти тей седят нещата с новите джанти - ако щеш
цената е напълно нормална като се има в предвид че са 17-ки и са нови ! даже и 2 гуми има към тях ако разполагах с такива пари нямаше и да се замислям но не са за мен иначе модела кърти
Абсолютно съм съгласен с колегата! Цената е супер дори, както и джантите! Успех в продажбата!
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Брат ми си взе преди седмица 4 джанти MOMO 18"с 4 gуми Toyo, цена с доставката от Англия 2300лв.Само доставката е 140 лири.Та не знам евтино ли е, скъпо ли е.п.с. Естествено в комплекта си имаше всичко, фтулки, болтове и т.н.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Би трябвало да станат! Дори и междуболтовото разстояние да е 98 може с ексцентрични болтове да се карат. Междо другото и джантите все още са във Варна!
Коментар