Продавам си количката. 1ва рег. 20.08.2001г, 4/5врати, предни ел.стъкла, подгряващи ел. огледала, климатик, ценртално заключване (аларма така и незнам дали има вграден към заключването, фабрично си е)Колата съм я купил на 165к км и са сменени ремъци, ролки, подгревни свещи и задните амортисьори, е и масло и филтри разбира се
.В момента е на 177к км, на 175к са сменени масло и филтри. Колата е с пълно каско до ноември, винетка и ГО (не съм на ясно гражданската отговорност може ли да се прехвърля, при продажба, на новия собственик) и технически преглед.Каското е с оценка 11000лв и аз толкова и търся на колата.Забележки: Има олюпена боя по праговете и тук там по веждите на калниците, та по принцип трябва да се пръсне. И има една пукнатина долу в дясно на бронята, предполагам от някой бордюр, не е болка за умиранеКолата е от Австрия и затова така.Докарана е на собствен ход от там.снимки http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10739864За контакти Стоян Пировски тел.0888848671За друго за сега не се сещам, ако има въпроси питайте, казвам си всичко без бой не съм някой автоджамбаз.
:D

Коментар