Дата на производство януари 2000 г. Тип двигател Бензинов Мощност (к.с.) 130 к.с. Скоростна кутия Ръчна Категория Купе Пробег 98000 км Цвят Черен Особености:2(3) Врати, ABS, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Катастрофирал, Климатик, Лети джанти, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключванетел. 0885 40 92 84[img][/img]Колата преди удара нямаше забележки.сменяни са консумативи..нови зимни гуми или летни (това е по избор на куповача), има прилична музика с усливател и бас..щетите са това което се вижда на снимките. 2та предни airbags са отворени...има още два здрави в седалките..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто HGT - 2300лв - Продадено
Collapse
Заключена тема
X
X
-
pecata написа:Тая кола с 1000 лева и повечко труд и е на пътя пак.Цената е доста добра.ако беше така колегата шеше да си я направи със сигурност. Като гледам по снимката, без да съм наясно с пораженията отдолу, само полуоската е мин 300лв и то втора ръка. Ако удъра е стигнал до макферсона задължително отива на стенд за разпъване, а там цените са свирепи - почва се от 500лв. нагоре
Който се е интересувал от цените на частите и ремонтите за това Пунто знае за какво става въпрос. Боята заедно с качествена подготовка за боядисването в добър сервиз е мин 500 (включая камерата и изпичането).Наистина човек ако разбира от тенекиджийство може и да се включи в 1000 лв., но как ще изглежда колата след ремонта е отделен въпрос. 1000лв само за частите съм по - съгласен. За смана са също със сигурност аирбаците - 2 броя + 2 броя колани + централа и изчистване на Crash datata на компа (остойностено е около мин 300лв)....Цената е бих казал разумна, според това колко работа има по колата. Колега сори за спама, а пък аз ще си помисля дали мога да намеря пари
По принцип къде може да се види колата - пиши на лично съобщение
Коментар
-
утре ще си взема колата от сервиза и който има интерес ще му кажа какво има за смяна...а що се отнася до ламарините трябва нов калник и предна броня..другото е наред...който има мерак ще си я оправи и ще и се радва..аз за сега се радвам на служебна кола а после ще му мисля//Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
SIII написа:утре ще си взема колата от сервиза и който има интерес ще му кажа какво има за смяна...а що се отнася до ламарините трябва нов калник и предна броня..другото е наред...който има мерак ще си я оправи и ще и се радва..аз за сега се радвам на служебна кола а после ще му мисля//
Коментар
-
Buch написа:pecata написа:Тая кола с 1000 лева и повечко труд и е на пътя пак.Цената е доста добра.ако беше така колегата шеше да си я направи със сигурност. Като гледам по снимката, без да съм наясно с пораженията отдолу, само полуоската е мин 300лв и то втора ръка. Ако удъра е стигнал до макферсона задължително отива на стенд за разпъване, а там цените са свирепи - почва се от 500лв. нагоре
Който се е интересувал от цените на частите и ремонтите за това Пунто знае за какво става въпрос. Боята заедно с качествена подготовка за боядисването в добър сервиз е мин 500 (включая камерата и изпичането).Наистина човек ако разбира от тенекиджийство може и да се включи в 1000 лв., но как ще изглежда колата след ремонта е отделен въпрос. 1000лв само за частите съм по - съгласен. За смана са също със сигурност аирбаците - 2 броя + 2 броя колани + централа и изчистване на Crash datata на компа (остойностено е около мин 300лв)....Цената е бих казал разумна, според това колко работа има по колата. Колега сори за спама, а пък аз ще си помисля дали мога да намеря пари
По принцип къде може да се види колата - пиши на лично съобщение
Коментар
-
аз пък мога да Ви кажа, че Вие у Софията дет Ви е мн арна мноооого надувате цените ама до космоса. Колата с части + ремонт и боядисване (дори и крив рог да има) 1500 лв. е оправят айде някой да ми намери за 4000 лв хубаво ХГТ като това на колегата пък да си говорим....MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар