бартеросваш летите за железни или алуминиеви 14-ки,то предполагаемия бартер ще е с гумите,дай инфо твойте колко са износени и ква марка са поне.Аз имам железарки 14-ки пак от типото ми с летни гуми 165/65/14 предните са dayton мисля че така се пишеше испански са,на около 2000км (като нови) задните са toyo поне един сезон има още в тях.Пиши ако те интересува.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното Типо на части:P:P:P
Collapse
X
-
На мен ми трябват бреЦена за регулатора на задните спирачки - т.н. "кантар" и работи ли?Продаваш ли само релето с четките от алтернатора,ако и то работи нормално?Трите щанги отпред в коша,които се използват за превключване на скоростите здрави ли са - имат ли луфтове или не?Амортисиорите на задния капак здрави ли са?Цени за всичките неща поотделно и ввентуално ако има промоция за пакета
Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
Na4ko_0 написа:На мен ми трябват бреЦена за регулатора на задните спирачки - т.н. "кантар" и работи ли?Продаваш ли само релето с четките от алтернатора,ако и то работи нормално?Трите щанги отпред в коша,които се използват за превключване на скоростите здрави ли са - имат ли луфтове или не?Амортисиорите на задния капак здрави ли са?Цени за всичките неща поотделно и ввентуално ако има промоция за пакета
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар