Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредното Типо на части:P:P:P

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

бартеросваш летите за железни или алуминиеви 14-ки,то предполагаемия бартер ще е с гумите,дай инфо твойте колко са износени и ква марка са поне.Аз имам железарки 14-ки пак от типото ми с летни гуми 165/65/14 предните са dayton мисля че така се пишеше испански са,на около 2000км (като нови) задните са toyo поне един сезон има още в тях.Пиши ако те интересува.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

колко им търсиш на джантите

Коментар

Трябват ми ето тези пластмаси за страничните стъкла.Драсни едно ЛС
        Прикачени файлове
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Газовата продава ли се и кви пари е комплекта както и колко литра е бутилката и каква? може направо едно ЛС да драснеш
          Fiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
          Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
          Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO

Коментар

Коментар

хайде колеги. никой ли не иска да ми даде 14-ки и да вземе тези 15-ки. бих си ги сложил на новото си типо но няма хидравлика и ще ми е малко трудно да завивам :D :D :D :D

Коментар

Коментар

колеги, за джантите 250лв без гумите, 300 с гумите

Коментар

Имаш ЛС!
                    I like my sugar with coffee and cream

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

на никой ли не му трябват части за типо вече ?

Коментар

На мен ми трябват бре Цена за регулатора на задните спирачки - т.н. "кантар" и работи ли?Продаваш ли само релето с четките от алтернатора,ако и то работи нормално?Трите щанги отпред в коша,които се използват за превключване на скоростите здрави ли са - имат ли луфтове или не?Амортисиорите на задния капак здрави ли са?Цени за всичките неща поотделно и ввентуално ако има промоция за пакета
                              Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

Na4ko_0 написа:
                                На мен ми трябват бре Цена за регулатора на задните спирачки - т.н. "кантар" и работи ли?Продаваш ли само релето с четките от алтернатора,ако и то работи нормално?Трите щанги отпред в коша,които се използват за превключване на скоростите здрави ли са - имат ли луфтове или не?Амортисиорите на задния капак здрави ли са?Цени за всичките неща поотделно и ввентуално ако има промоция за пакета
                                имаш ЛС колега

Коментар

Working...
                                X