Ми аз искам само джантите.Цената която им искаш май не устройва никой
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лети джанти 14" 4/98 6J - Промоция
Collapse
X
-
За 50 кинта цигани станахте...ей на къде вървиме....????Тея 14-ки джанти да не са златни....???Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Не е лошо да се вземе някакво решение за раздела, защото така е супер тъпо.Абсолютно безмислени и провокативни коментари.Цената според продавача е толкова.Ако са нови и има СЪЩИТЕ на по ниска цена, нека се посочи къде, без никой да се сърди.Но така не е добре. Ще е добре всеки да напише цената, която дава, начин за връзка и толкова. И само един коментар.Давам такива пари, телефон, Skype и т. н.Продавача също да не се сърди, дори и цената да му изглежда смешна.Ако се налагат пазарлъци, нека са на лични, на мен не ми се четат мазни мохабети тип Капалъ чарши.По принцип джантите са Mille Miglia, модела "Spider" и цената е повече от добра. Не са някакви далекоизточни станиоли, а хубава джанта.В момента нямам нужда от джанти, докато не донаправя моите OZ на юфка, иначе щяха вече да са отпаднали от продажба.Успех и дано ги видим на някое насъскано Punto..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ако джантите на са продадени вече, мога да предложа 260 лева за тях с плащане на доставката от мен. Без гумите..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Re: Лети джанти 14" 4/98 6J
zaxaxa написа:JacK`DanielS написа:продавам лети джанти 14" 4/98. + 4броя зимни гуми от които 2-те са чисто нови. може и бартер за 15 с читави гуми. Цена 400лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар