Продавам Фиат Браво 1.6 16в 103 конски сили тъмно син.Производство 1996 година.Закупен от България през 2007 на 130800 км на километраж в момента е на 138000 км всичките изминати в България.Сменено предно стъкло защото един камион ми метна един камък,сменен съединител VALEO комплект(лагер,феродо,притискател),ангренажен ремък с всички ролки съжаляван но наистина не си споням марката,сменени предни амортсьори+тампони амортисьори ALKO-газови,сменени предни носачи RAL,сменени задни амортисьори ALKO-газови,нови предни дискове+накладки-RAL+LPR,нови задни барабани+накладки-RAL,сменени предни лагери-BREDA,сменени задни лагер главини-BREDA,сменени предни спирачни маркучи,сменени външни дръжки на вратитеСмнениСЕГМЕНТИ НА ЧЕТИРИТЕ БУТАЛА ПРЕДИ 1000 КИЛОМЕТРА,(няма как почна да вкарва бензин в маслото)буталата са без никакви пукнатини,ръбове или драскотини,блока също е без каквито и да е било ръбове от износване или други подобни,колата е ремонтирана само и единствено от бивш служител-специалист на FIAT Варна сервиза до цирковата площадка във Варна който го знае със специалните за Фиат инструменти покрай зацепването на ремъка измерването на блока буталата и т.н.Сменени всички семеринги и тапи по двигателя и скоростната кутия както и всички гарнитури по двигателя като цяло! Аларма с блокировка на двигателя и управление на стъклата.Заводската аларма я нямаше още като я купих!Сменен антифриз,сменено масло преди 1000км(MOBIL 5W50).Лети джанти 15 цола 2бр зимни гуми,2бр летни гуми-MONZA,2бр летни гуми YOKOHAMА PARADA SPEC 2 на 2000 км всичките с размер 195/50/15.Радиокасетофон фиатски,ел,стъкла,ел.огледала с подгрев,фарове за мъгла.Гражданска отговорност до 05.2009,платен данък за 2008,технически преглед до 12.2009.Колата НЯМА климатик,ABS,AIRBAG!!! Има два ключа СИНИ с единия дойде другия аз си го правих резервен.ЦЕНА 4600 лева.Знам че много изглеждат тея пари,но колата я купих за 4100 и за ремонти всеки от вас може да си направи сметка колко съм похарчил - над 3000 лева С лекота мога да кажа че е в ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ.За сериозни купувачи и членове на форума намаление в цената.P.S.Сменени са и свещите с NGK,горивен филтър,въздушен филтър!За Връзка ЯВОР на 0885807191 по всяко време. От Варна съм и колата се намира във Варна!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продава се FIAT BRAVO 1996г. 1.6 16v 76kw(103 к.с.)
Collapse
X
-
biker_81 написа:i4kin написа:Аз пък на пук на колегите ще кажа:Недей да прибързваш с намаляването на цената....Този фиат изглежда много добре и ще е грях ако се продаде за 3000лв.....Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар