100 lv za prujini mi za bravoto mi 1 orginalnata deto ni e tolkoztvarda turska e ama e 1 70 lv ti za 100 moje i da tarsish ama neznam dali she namerish
Втора употреба могат да се намерят до към 150. Скоро гледах във Варна че се продаваха само задни (жълти) за 60 лв. А и предни съм виждал горе-долу на тази цена. Ама твоите са нови, все пак, но всеки си знае колко може да отдели за такова нещо
da be 60 lv ama karani 6 godini pak i marakta ima znacheie ma ti si si prav vseki po djoba az taka se zasilih kupih si gi shtoto ne mi se chakash e che slojih 205/50/16 i te nali sa mn visoki tiq na 50 deto sa 15 i pochna da uppira i nai malko svalqshtitie deto namerih tiq otpred 30 otzad 40 vikam deeba she gi kupq novi i tva e pa kvo shte da stava slojihme gi kolata zastana nqma tolkoz gotino ama imashe 1 problem ot pred gumata mi beshe vatre v kalnika i kato zaviq ostavashe 1sm a prujinite davat mah 2-2.5 da padne kolata ama na mene mi beshe mnogo trqbvashe i gumi na 45 viso4ina da kupuvam i vikam a ne ebal sam mu mamata i slojih starite djanti i sega i az neznam trebva da tarsq sportni deto voobshte ne svalqt ama mai takiva nema
Mоже да ги размениш със някой дето търси като твоите, пък има от тези, дето не свалят изобщо. Имаш ли снимка на колата с тези пружини и големите джанти да видим стойката?
APEX 380 FK 200 e kade e razlikaa 2 pati pak i kato sa apex ko o tova mislish che razlikata e 2 pati li shtoto az poznavm 1 chovek s sparco deto a 580 i s tiq ili s negovite vse taq
Коментар