точно така е, постави се на мястото на купувача- да даде 5 бона, да я кара 2 год- колкото и хубава да е, все ще вкара някой лев в нея, а и няма машин да не се чупи, те чисто новите се трошат, камо ли 92 год на цифра км, след 2 год ще е на 20 - то е ясно, че който я купи ще я даде на морга тази кола, просто после няма да има на кого да я продаде. демек потъва с 5 хилки. по мои наблюдения в момента все още се купуват 96-97-98 год коли, но основно след 2000 се търсят. просто дотам стига стандарта на повечето хора. не казвам, че е изключено да ти купят колата 90 или 92 год, но купувачите съвсем стават ограничени за тези год. цената не ти я коментирам, тя си е твоя работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Audi 80 2.0E
Collapse
X
-
Колеги, парите може и да са малко множко, но Б4 няма нищо общо с браво/брава като комфорт, качество на материалите и сглобка. Не искам никои да се засяга, аз самият карам браво. Баща ми обаче има Б4 с 4 години по-стара. Е няма тропане и хлопане от пластмасите по салона, усещането е съвсем друго. Освен това купето на тази кола няма да изгние ако ще и 30 години да се кара, стига да не е удряна. Пари за ремонти ще вървят и за ауди 1994 г. и за фиат 1998 г. Въпроса е да се вземе запазена кола, независимо дали фиат, ауди или каквото и да е. Човек не трябва да робува на марки, а да преценява обективно съотношението цена/качество.На колегата - Успех с продажбатаFiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
Коментар
-
аве смешници да си махате смешните немски талиги от тука.Ходи я продавай на някой да ходи да си пребира бурканите от село с нея. Как може ве да искаш 5000 за нещо което няма визия и е 17 годишна тва е кола за пенсионери.До кога тея немски боклуци ше вървят толкова високи цени...то браво от 2001 със абсолютно сичко че и с кожа наскоро имаше едно хгт ако не се лъжа се продаваше във форума и струваше пак около 5000.айде модератори няма ли тука тва не е форум за немски колиFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Само искам да ти кажа,че въобще не си личи,че влизаш тука от доста време...Има купища коли обявени за продан от различни марки не само Фиат.. и кфо всичките да ги трият щото ти си вманиачен в една марка ли...Карай по кротко пич.. нали ти няма да ми дадеш парите. А на теб ти обещавам че ако я продам за повече от 4500 ще те черпя ,където кажеш.Darkness
Коментар
-
продавай си я за колкото искаш но мене ме е яд че постоянно оплюват италианските коли и повечето са скептично настроени и за това вървят по 2000 лева вече просто състоянието на една кола много зависи от това колко е поддържана.Всички марки коли едни и същи материали полазват този материал си има някакъв живот на износване.тва че повечето италианки са на по 600 000 реални километра с мноо неначеста смяна на масла и поддръжка просто карано до последно и после им сипват присадки в маслата пастират ги там малко и оп за 200 евро на плаца във италия или германия.и после търговците ги копуват слагат си 500 евро транспорт до българия и накрая ги продават за по 3000 еми какво очакватеFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:аве смешници да си махате смешните немски талиги от тука.Ходи я продавай на някой да ходи да си пребира бурканите от село с нея. Как може ве да искаш 5000 за нещо което няма визия и е 17 годишна тва е кола за пенсионери.До кога тея немски боклуци ше вървят толкова високи цени...то браво от 2001 със абсолютно сичко че и с кожа наскоро имаше едно хгт ако не се лъжа се продаваше във форума и струваше пак около 5000.айде модератори няма ли тука тва не е форум за немски коли
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Ауди никога неса били класа над Фиат колега или ако по твое наблюдение са не стигнали с модел 80 или б4 както си искате го наричайте .Но както на мен така и на много други колеги не ние приятно да отворя форума и да гледам обяви като продавам Пасат ГТ или Ауди 80 И двете по стари от слънцето има си сайтове като мобиле там има раздели за всички марки.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар