ето отново.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16V на части.
Collapse
X
-
Възглавницата беше една на шофьорското място.При удара се отвори.Що се отнася до централата - надявам се да сте я видяли хубаво (има снимка на първа страница в темата ми), за да сте сигурни, че е тази, която ви трябва и на Вас. По този въпрос мога да добавя, че докато ползвах колата си от самото начало датчика на Airbag-a светеше на таблото, но както вече казах възглавницата се отвори успешно. Предполагам, че е била някаква елементарна грешка на компютъра и е можело да се изчисти.За цената... аз представа нямам колко върви тази част нито нова, нито на старо. Очаквам от Вас да ми предложите цена, с уговорката, че няма да е смехотворна. Говорим за смислена цена и ако е такава веднага ще Ви я дам!
Коментар
-
beastslayer написа:на първа страница в темата е сниман салона.от него са ми останали:- всички седалки без шофьорската - за съжаление се прецаках и я продадох само нея- страничните кори на задните места- шофьорската врата я имам цялата заедно с кората.Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
beastslayer написа:Възглавницата беше една на шофьорското място.При удара се отвори.Що се отнася до централата - надявам се да сте я видяли хубаво (има снимка на първа страница в темата ми), за да сте сигурни, че е тази, която ви трябва и на Вас. По този въпрос мога да добавя, че докато ползвах колата си от самото начало датчика на Airbag-a светеше на таблото, но както вече казах възглавницата се отвори успешно. Предполагам, че е била някаква елементарна грешка на компютъра и е можело да се изчисти.За цената... аз представа нямам колко върви тази част нито нова, нито на старо. Очаквам от Вас да ми предложите цена, с уговорката, че няма да е смехотворна. Говорим за смислена цена и ако е такава веднага ще Ви я дам!браво 1.6 16v 1997 103hp
колкото повече,толкова повече
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар