PaUnOff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16V на части.
Collapse
X
-
-
Re: Fiat Bravo 1.6 16V, Фиат Браво 1.6 16V - 2 продължение
Абе хора айде некой да ги зима тия части че сие таковало таковата... нашите ше ги изхвърлят от гаража и ше идат на боклука... некой ако има познати с морги или др. ше ги дам накуп за мноо малко пари в сравнение с това дето струватМоля помагайте... да ги разкарам!ето още, още снимкиАко ви интересува целия архив със снимки мога да го пратя по скайп! Ако не ви интересуват нещата поне ме упътете как да действам за продажбата на тея работи, че форума на Фиат не ме ще - дава проблем с регистрацията!0889494383 скайп: beastslayer1983[/quote]
Коментар
-
Вече съм продал следните неща:- зимни гуми- задна броня- въздуховод + кутия за въздушен филтър- мигачи на калниците- десен стоп- шофьорска седалка - разбирайте, че другите три, които са изрядни ще ги дам за символична ценаза останалите неща се надявам на васbeastslayer написа:Абе хора айде некой да ги зима тия части че сие таковало таковата... нашите ше ги изхвърлят от гаража и ше идат на боклука... некой ако има познати с морги или др. ше ги дам накуп за мноо малко пари в сравнение с това дето струватМоля помагайте... да ги разкарам!ето още, още снимкиАко ви интересува целия архив със снимки мога да го пратя по скайп! Ако не ви интересуват нещата поне ме упътете как да действам за продажбата на тея работи, че форума на Фиат не ме ще - дава проблем с регистрацията!0889494383 скайп: beastslayer1983
Коментар
-
[Кое от всичките неща е бобината бре да му се не знае]Вече съм продал следните неща:- зимни гуми- задна броня- въздуховод + кутия за въздушен филтър- мигачи на калниците- десен стоп- шофьорска седалка - разбирайте, че другите три, които са изрядни ще ги дам за символична ценаза останалите неща се надявам на васbeastslayer написа:Абе хора айде некой да ги зима тия части че сие таковало таковата... нашите ше ги изхвърлят от гаража и ше идат на боклука... некой ако има познати с морги или др. ше ги дам накуп за мноо малко пари в сравнение с това дето струватМоля помагайте... да ги разкарам!ето още, още снимкиАко ви интересува целия архив със снимки мога да го пратя по скайп! Ако не ви интересуват нещата поне ме упътете как да действам за продажбата на тея работи, че форума на Фиат не ме ще - дава проблем с регистрацията!0889494383 скайп: beastslayer1983
Коментар
-
Дано да са добри снимките!Ако ви интересува целия архив със снимки мога да го пратя по скайп! Ако не ви интересуват нещата поне ме упътете как да действам за продажбата на тея работи, че форума на Фиат не ме ще - дава проблем с регистрацията!0878676801скайп: beastslayer1983[/quote]
Коментар
-
Re: Fiat Bravo 1.6 16V на части.
Дано нещо Ви хареса Катастрофирах и това остана като части! Всичко, което съм снимал е в перфектно състояние! Списъкът:-резервоар + тръба и капачка + ключ-задна врата + уплътнение + механизъм за отваряне-задно ляво стъкло -лява врата - абсолютно цяла-бордови комп. + сензор за Еърбег-лява дясна кора задни-комлект седалки-жабка-алтернатор-стартер+стартов ключ+парон-резервна гума-предно огледало за обратно вижданеАбе хора айде некой да ги зима тия части че сие таковало таковата... нашите ше ги изхвърлят от гаража и ше идат на боклука... некой ако има познати с морги или др. ше ги дам накуп за мноо малко пари в сравнение с това дето струватМоля помагайте... да ги разкарам!ето още, още снимкиАко ви интересува целия архив със снимки мога да го пратя по скайп! Ако не ви интересуват нещата поне ме упътете как да действам за продажбата на тея работи, че форума на Фиат не ме ще - дава проблем с регистрацията!0889494383 скайп: beastslayer1983[/quote]
Коментар
-
Re: Fiat Bravo 1.6 16V на части.
Имам още някои щуротии дето не съм ги снимал.Катастрофирах и това остана като части! Всичко, което съм снимал е в перфектно състояние! Списъкът:-резервоар + тръба и капачка + ключ-задна врата + уплътнение + механизъм за отваряне-задно ляво стъкло -лява врата - абсолютно цяла-бордови комп. + сензор за Еърбег-лява дясна кора задни-комлект седалки-жабка-алтернатор-стартер+стартов ключ+парон-резервна гума-предно огледало за обратно вижданеАбе хора айде некой да ги зима тия части че сие таковало таковата... нашите ше ги изхвърлят от гаража и ше идат на боклука... некой ако има познати с морги или др. ше ги дам накуп за мноо малко пари в сравнение с това дето струватМоля помагайте... да ги разкарам!ето още, още снимкиАко ви интересува целия архив със снимки мога да го пратя по скайп! Ако не ви интересуват нещата поне ме упътете как да действам за продажбата на тея работи, че форума на Фиат не ме ще - дава проблем с регистрацията!0889494383 скайп: beastslayer1983[/quote]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар