Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам на части Фиат Купе 2.0 16В+някой части от 20В

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

Коментар

Коментар

Все още има доста интересни и евтини неща по колата.

Коментар

Коментар

Добър ден! Трябва ми панела с трите кръгли копчета за климатика,пепелника зад ръчната спирачка и двата амортисьора за предния капак,както и левия колан! Имате ли някои от тези неща и на каква цена. Имам Фиат купе,96-та Това ми е скайпа: ppavel84Благодаря за вниманието!!!

Коментар

Здравей,колега! Спешно до няколко дни ми трябва панела с 3-те копчета,кажи ще ми ги дадеш ли и цената. Извинявай за грубото отношение,но искам да си стегна климатика,а в моя град я няма тази част

Коментар

Колега ще ти дам точен отговор до Петък. Просто трябва да сменя двете конзоли, които имам. За парите ще се разберем нещо. А на твоята какво и е точно?

Коментар

Добре,ще изчакам до петък! Значи аз ги имам 3-те копчета на климатика,но нямат нищо отзад-въртят се на 360 гр. няма ги жичките-нищо,само като дизаин седят.Утре на 7-ми ще ми сложат нов филтър и дай Боже да няма други течове или вода в системата и да го заредя,но дори и всичко да е ОК няма да мога да го контролирам отвътре без тези джаджи. Ако не те затруднява ще можеш ли да ми пратиш една снимка на тях на pavpe@abv.bg ili skype: ppavel84. Blagodarq

Коментар

Здравей.Интересува ме дали разпродаваш 2.0 16в двигателя на части,и ако е така да ми кажеш цена за обурудвана глава (валове, клапани, инжекция, смукател, колектор, датчици, окабеляване (без ЕКУ).

Коментар

mihooo написа:
                        Здравей.Интересува ме дали разпродаваш 2.0 16в двигателя на части,и ако е така да ми кажеш цена за обурудвана глава (валове, клапани, инжекция, смукател, колектор, датчици, окабеляване (без ЕКУ).
                        От двигателя съм свалил коляновия вал, биели и маслена помпа. Другото все още си стой. Днес ще попитам майстора каква цена да искам на нещата, които ти трябват. Между временно, можеш и ти на едно ЛС да ми пуснеш каква сума те устройва за тези неща.

Коментар

Здравей,колега! Реши ли за колко ще ми дадеш панела с 3-те копчета,за да знам .Поздрави и лека вечер

Коментар

pavpe написа:
                            Здравей,колега! Реши ли за колко ще ми дадеш панела с 3-те копчета,за да знам .Поздрави и лека вечер
                            Колега в моемнта няма кой да се заеме с прехвърлянето на другия панел, за да се освободи този. За парите ще се разберем при всички положения, но за сега никой не се наема с процедурата по прехвърлянето.

Коментар

Коментар

Коментар

Working...
                                X