Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Брава 1,8 16V ELX 113 к.с. - Продадена!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
u_bo
ееее, защо не правиш ЪП на тая тема по често, ако я бях видял преди 4 дни.... а сега един приятел взе една...мъкаи аз се присъединявам - НЕ И СВАЛЯЙ цената
Коментар
-
Благодаря колеги! :D Към masterkar: джантите са си оригиналните, 14-цолови. Гумите са 185/60 R14 (т.е. размера, препоръчван от производителя). Предните са Барум (зимни, практически нови - купени и поставени есента), задните са летни Тойо, също в добро състояние.Към u_bo: Не мога да я ъпвам по-често от 24 часа, правилата трябва да се спазват! Към двамата: хубаво ме съветвате да не свалям цената, ама нещо няма тълпи от купувачи...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Доста запазен екземпляр на Брава.Успех с продажбата Колега.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Пролетна промоция! Намалявам цената на Бравата на 2 999 лв. (две хиляди деветстотин деветдесет и девет лева)! Промоцията е валидна до края на този месец (април).Не е пъпрвоаприлска шега, виж датата (специално изчаках да стане 2 април :D ).Хайде народе! Който разбира, тука се спира! Който превари, то ще (се) натовари! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Хайде народе! Който разбира, тука се спира! Който превари, то ще (се) натовари! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар