Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРодавам СУБУФЕР Blaupunkt

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

МЕрси
    Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

и във моя багажник имам едно такова животно и си бичи яко. от 2г. ми седи в багажника и съм страшно доволен!!!успех с продажбата колега! който го вземе няма да съжелява ГАРАНТИРАМ!!!

Коментар

мога ли да попитам как се вързва това чудо щот смятам да си вържа нещо такова.Имам усилвател в багажника на него има чинчове но не знам за какво са ако може някой да ми обясни че не съм в час

Коментар

На сд-то ти трябва да има изход за усилвател(2 са червена и бяла/черна)Трябва ти захранващ кабел(8-12 квадрата), 1 бушон(мисля че 30 ампера беше....), около метър от същата жица за маса...най-добре си купи работите и отиди някъде да ти го сложат за 5-10 лева да не направиш някоя беля като не разбираш.

Коментар

JacK`DanielS написа:
            и във моя багажник имам едно такова животно и си бичи яко. от 2г. ми седи в багажника и съм страшно доволен!!!успех с продажбата колега! който го вземе няма да съжелява ГАРАНТИРАМ!!!
            И аз нямах никакво намерение да го сменям, ама ми попадна оня "куфар", а той свири нереално, повярвай ми

Коментар

Коментар

Коментар

Working...
                X