хайде де,колата е цяла ,всичко има.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Типо на части
Collapse
X
-
Летите джанти 14’’ или 15’’ са?И четири ли са?Питам защото на снимките са само две Ако са четири казвай ми цена и да идвам да ги отвличам Ако е проблем, че колата няма на какво да седи ще ти донеса още две железни джанти с гуми== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Взимайте!!! аз вече отнесох газовата а другия месец ще отнеса и още частиЛетите джанти 14’’ или 15’’ са?И четири ли са?Питам защото на снимките са само две Ако са четири казвай ми цена и да идвам да ги отвличам Ако е проблем, че колата няма на какво да седи ще ти донеса още две железни джанти с гумиFiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO
Коментар
-
Re: Продавам Типо на части
SHB написа:Продавам си типото -повреда в двг. Ако няма интерес за цялата(а предпочитам да я вземе някой цялата)ще я пусна и на части.Типо 1.6 (83 к.с.) карбуратор. 1991 година Газова уредба ловато 40 л.Ляти джанти/ел. стъкла/чупещ волан/климатик(не работи)/централно заключване.Ангренажен,пистов ремъци и ролки и филтри сменени преди 4000 км. Маслото и фълтъра му са сменени преди около 1000.Снимки ориентировъчни има в гаража,актуални ще пусна утре вдругиден.Цена-по договорка.Търсете ме на 0877-147-904 или на скайп. Стефан.Edit: Забравих да напиша какво съм правил по нея- сменен е радиатора-,сменени са тампоните на двигателя, единия преден амортисьор(с употребяван) блока на ел.стъклата.Tipo 1.4i.e 94 - Alesio, DLS, Pioneer, BRC, NGK....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар