Марка:Alfa romeoМодел:155Двигател:1.7 TS Тип двигател:БензиновМощност (к.с.):115 к.с.Скоростна кутия:РъчнаКатегория:СеданПробег:180000 кмДата на производство:април 1995 г.Цвят:БялОсобености:4(5) ВратиАлармаГазова уредбаЕл. СтъклаКлиматикСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеДопълнителна информация:сменени носачи,помпи - съединител, водна;нови гуми, кабели, свещи и т.н.климатика работи безпогрешно;газова BRC с бутилка на мястото на резервната гума - 43л. ;антикрило с 3-ти стоп . . . всичко работи.Платена гражданска до края на годината ;Цената .... 2200 лв - ПРОМОЦИЯ0897 837045
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Алфа 155 1.7 - '95-та за 2200лв с климатик и газ
Collapse
X
-
значи то неможе хем да варви, хем да е голяма кола, и хем да не харчи... и зависи как я караш , без да я жаля ( на светофара тръгвам пръв ) градско зимата е верно толкова харчи 15л газ , лятото с климатика е 13,5 - 14 газ . Извънградско 9-10 газ пак зависи как я караш ,на бензин не съм я засичал. Като цяло не е от най-икономичните но е доста стабилна и ти доставя удоволствие от шофирането което е по-важно за мен
Коментар
-
ti6o написа:значи то неможе хем да варви, хем да е голяма кола, и хем да не харчи... и зависи как я караш , без да я жаля ( на светофара тръгвам пръв ) градско зимата е верно толкова харчи 15л газ , лятото с климатика е 13,5 - 14 газ . Извънградско 9-10 газ пак зависи как я караш ,на бензин не съм я засичал. Като цяло не е от най-икономичните но е доста стабилна и ти доставя удоволствие от шофирането което е по-важно за мен
Коментар
-
rap17ka7a написа:ti6o написа:значи то неможе хем да варви, хем да е голяма кола, и хем да не харчи... и зависи как я караш , без да я жаля ( на светофара тръгвам пръв ) градско зимата е верно толкова харчи 15л газ , лятото с климатика е 13,5 - 14 газ . Извънградско 9-10 газ пак зависи как я караш ,на бензин не съм я засичал. Като цяло не е от най-икономичните но е доста стабилна и ти доставя удоволствие от шофирането което е по-важно за мен.... значи 2200-198-130-150-300-600=822лв излиза колата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар