Купихме това пунто за да използваме купето за изграждане на състезателен автомобил:За това всички ненужни ни части може да продадем при изгодни условия.Ще нахвърлям най важното за което се сещам:Предни калници, предна и задна броня, амортисьори и пружини, реактивна щанга, спирачни апарати и задни барабани, стъкла за вратите, задни странични стъкла, стъкло за задния капак, двгател с проблем, ауспуси комплект, машинки за ел стъкла, аербег и кормило, скоростна кутия, полуоски, панелите от арматурното табло и т.н.За заинтересуваните могат да се свържат с нас 0878 100 407 - Георги Гетов или 0878 200 654 Боян Гетовна сайта може да видите какво ползваме от колата:www.getov.botevgrad.comвсичко за което не се сещам в момента също се продава.При интерес ще побликувам и снимки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАВАМ ПУНТО II 1.9 jtd НА ЧАСТИ - 3 врати
Collapse
X
-
bboyd написа:колега колко искаш за дясната ел.машинка за стаклото о за едни тапи в задния краи кръгли и елисовидни на тавана пак задния краи помпичка от казанчето за течност на чистачките
Коментар
-
Колега трябва ми плафона от крушката в багажника, датчик за отворен багажник и на задните колони има едни като тапи където покриват болта на стопа. Трябва ми лявата такава (не помня дали са еднакви). Мисля че имаше и още, ако се сетя ще пиша.http://www.spangerum.com:7080/navi?M...&DRW_NUM=3За това става въпрос. Лявото.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
bboyd написа:сори но за машинката без да се обиждаш нова е 130-160 виж другите неща може да ги взема гледам има рамка дето се слага на мястото на орг.касетофон читава ли е защото аз имам и нещо не пасват щипките и колко пари искаш на нея
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар