това се продава колеги, гумите са Kleber Dynaxer HP2, 4 броя, размерът го има по горе. гумите съм ги карал точно 5 месеца миналото лято. DOT 5007. нямат балони, лепенки, пунатини или каквито и да било дефекти (но който ще ги зима може да ги огледа де ) купувани са от ДианаООД в Люлин. Има и разписка че са купени 21/4/2008, не помна имаха ли още гаранция. снимал съм само едната гума че другите не мога да ги извадя (няма къде на балкона) но са абсолютно еднакви (купувани едновременно).Причината за продажбата е че не стават за марейката иначе да съм си ги сложил ве[size=18]Цена 280 лв,за два броя - 140[/size]че. контакти на ЛС или 0889 83 41 40.п.с.само за София.Ако има нещо за питане друго питайте.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
почти нови летни гуми 185х60х14 !!!!!!!
Collapse
X
-
нова оферта. 280 за този който ги вземе 4те или 150 за 2 iliqiliev: ами това е цената за 2, само да повторя, че офертата е за София колега, че не мога да се занимавам с куриери а виждам че пише че си от разград. Но ако имаш път към Сф лошо нямаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
мерси колега ... като гледам няма голям интерес....поне двечки да вземе някой пук другите две ще ги уженим набързоФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
ами колега сори ама няма какво да ги правя тези 15ки аз ги продавам за да купя други гуми пак 14ки. но на х65х14 моита мариика нали е с 14ки нова цена за две - 140лв. за четирите - 280.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
Ewing написа:ами колега сори ама няма какво да ги правя тези 15ки аз ги продавам за да купя други гуми пак 14ки. но на х65х14 моита мариика нали е с 14ки нова цена за две - 140лв. за четирите - 280.
Коментар
-
ами те са на 2 години ако гледаш само годината от цялата дата. те са призведени 50та седмица на 2007 година а аз имам бележка че съм ги купил на 21.4ти месец на 2008. и са карани има няма 3000 км. а сега е едва февруари на 2009 това са си напълно нови гуми поред мен това е за да си обоснова защо ще откажа за по голямо смъкване за сега. помисли за 2 ако искаш. пък аз на другите две ще им намеря някои друг да си ги заплюеФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
А дали ще станат на ПУнто 75 то е с 14-ки, аз мога да ти дам 2 Малоя х65х14 да измислим нещо?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
е не вярвам че съм ги пуснал толкова скъпо гуметата. пък и сезона вече идва желаящи???Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар