Данни:SLk 55 АМГ e-mail:Alexpana@abv.bgДвигател-тип: АтмосференОбем на двигателя (куб.см): 5500Мощност (к.с.): 367Скоростна кутия: 7 G-TronicДата на производство: 2006Номер на рамата: (линк за проверка VIN) Пробег: 48000kмЦвят на купето: МеталикЦвят на обзавеждането: Черна кожа Екстри: ВСИЧКИ ЗА МОДЕЛАДруги: + обдухване на седалките зад врата , карбонови седалки Забележки: НЯМА НИТО ЕДНАДопълнителна информация:Местонахождение (Град):ПловдивЦена: 50000 евро! (колата е с Бг номера с платен акциз и мито )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Slk 55 АМГ
Collapse
X
-
sUkI
Я се поспрете стига сте спамили.SLK-то съм го виждал и е в перфектно състояние,без драскотинка,а как мърка ...
Коментар
-
Тази кола много трудно ще я продадеш в България,без значение кой форум или коя автокъща.Някой ако разполага с 100 бона,ще отиде и ще си купи Мерцедес от магазина,пък и това определено не е от най-търсените Мерцедеси в България!Иначе колата си е хубавка,ама с едно ново Браво или 500 ще си много по-гъзарPunto 1.2 75hp '95
Коментар
-
KbH40 написа:MaxSpeed написа:Иначе колата си е хубавка,ама с едно ново Браво или 500 ще си много по-гъзарFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Саше тука няма да го продадеш тоя дзвер мойто момче.Няма такива патрони,че да искарат 50 хилки евро.Мен ако питаш хич не си го продавай тва животно е много много добро.Ускорява от 0 до 100 за 4.5 секунди,и до колкото знам заводски има някъв ограничител на 155 мили в час,иначе съм сигурен,че може и повече.Много по добра кола от Порше Бокстер например!А за твърдия таван пък да не говорим,че е далеч по впечатляващ от останалите и най вече ми харесва екстрата наречена въздушен шал(за не знаещите това са едни духалчици който ти духат топъл въздух около врата в по хладните дни от лятото когато карате с свален таван,за да не настинете..........много яко нали?).айде дано съм помогнал малко с тези няколко изречения.Успех с продажбата!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар