Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво HGT-3900лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво HGT-3900лв.

FIAT Bravo HGT, 1996 година.Колата е със спортен чип, 2.0 20V 147 кс. , сменени всички ремъци и ролки, ново масло, нови предни накладки и предни дискове, нов антифриз Paraful, нов термостат, нова водна помпа,4 чисто нови зимни гуми Малоя Креста 220, спортен лост, спортно гърне и спортен филтър JR. Колата няма нито една забележка при годишната проверка. Моторът е 2000 кубика, 5 цилиндъра, 20 клапана, 147 конски сили. Колата се продава с 15" оригинални джанти. Километрите са 97 400 км.Обадете се за повече снимки и за оглед на колата, намира се в София. Заповядайте,тел.0886819757, e-mail> dx_2000@abv.bgНа този линк можете да видите клип на колата!http://vbox7.com/playbaf3051П.С колата се продава с 15" оригинални джанти!
    Прикачени файлове
    Fiat Stilo 1.9 JTD

Re: Фиат Браво HGT-4100лв.

Larii написа:
    ......километрите са и реални!километрите са и 97 400 км. напълно реални!тел.0886819757............!
    как разбра че са реални?

Коментар

Ще я купуваш ли че питаш! Ако няма не коментираи! П.С Ако мислиш че толкова те интересува докараи твоита кола до моита и ще видиш разликата!
      Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

147 к.с. е модела до 1998. Колата на снимката е с новата решетка, слагана след 1998 - или е 155 или това не е оригиналната решетка/преден капак?
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Да решетката аз съм я правил и ??? Само не разбрах капака какво обшо има ????Примерно някои да забележи че гърнето не е от модела :D
          Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Larii написа:
            Да решетката аз съм я правил и ??? Само не разбрах капака какво обшо има ????Примерно някои да забележи че гърнето не е от модела :D
            Колега недей се пали толкова...това са нормални въпроси...нормално е като видиш нещо нередно по дадена кола да питаш
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Кое нередното! Аз тварда че в софия има 2-3 ХГТ та които могат да се сравняват с моито!
              Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Larii написа:
                Кое нередното! Аз тварда че в софия има 2-3 ХГТ та които могат да се сравняват с моито!
                Ами примерно решетката не прилича на оригиналната - нормално е да те попитаме, защо е сменяна....Твърдиш, че е на под 100000км, а дори не си сложил снимки от вътре на колата, за да видим състоянието на салона....на волана
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Който прояви желание може да я види на живо да се убеди че няма никакви забележки! Като гледам тука само си говорим от което ефект няма!П.С Ето клип на колата ако някои го интересува!http://vbox7.com/playbaf3051
                  Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Няма ли желаещи?
                      Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Larii написа:
                        Няма ли желаещи?
                        Колега извинявам се за спама сега сигурно и на мен ще ми се изрепчиш ама цената ти е висока.Българина не го интересува колко много работи си направил по колата и колко е запазена...гледа да е евтинко,а твоето не е чак толкова.Смъкни някой лев пък тогава вече ще имаш по добра възможност за продажба.Успех колато я бива като гледам!
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

За 3600-3700 с хубавите джанти спокойно можеш да намериш купувач.Цената е доста актуална и с малко пазарлък ще стане.Стига да има кой да търси кола, защото с тая криза в момента...

Коментар

Tqnkata написа:
                            Larii написа:
                            Няма ли желаещи?
                            Колега извинявам се за спама сега сигурно и на мен ще ми се изрепчиш ама цената ти е висока.Българина не го интересува колко много работи си направил по колата и колко е запазена...гледа да е евтинко,а твоето не е чак толкова.Смъкни някой лев пък тогава вече ще имаш по добра възможност за продажба.Успех колато я бива като гледам!
                            Ами цената си е доста прилична принципно до 3900 мах 3800 в крайна сметка купуваш и караш нямаш обслужване + тва е много прилично направена така че си заслужава парите Вярно е че българина не го интересува ми да ходи да си вземе нов внос за 3300 и ще му излезе 4500 ако направи качественото обслужване в противен случай през седмица до сервиза че нещо тропа
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=47438
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57796

Един миг невнимание ... Цял Живот баща....

Коментар

Нова цена 3900 лв.
                              Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Working...
                              X