Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT COUPE

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и може би от там идва изкривяването на волана.. иска реглаж на предница може би...еи тва българина веднага почва да ака.. удари незнам си кво.. колега много добро купенце успех от мен

Коментар

Dimo_J написа:
      и може би от там идва изкривяването на волана.. иска реглаж на предница може би...еи тва българина веднага почва да ака.. удари незнам си кво.. колега много добро купенце успех от мен
      Няма изкривяване ,утре ще го снимам при скорост 150-тина на прав път да се види как стои и да се приключи с тея глупости :D .Не му трябват никакви реглажи.Имам син на 6год. и карам бързо;дали ще си позволя да го возя в кола с разбита или нерегулирана предница.Междудругото не може да се получи изкивяване на волана от смяна на шарнир.

Коментар

emo1973 написа:
        Избиват се на хидравлична преса на шлеци са като на бмв-е36 и мазите626,иначе някои сменяват носача,незнам защо.Сега няма хлоп-троп дори с червените пружини.
        От понеделник ставам баничар - пари давам да видя как става смяната на шарнира на този носач и от къде ги намери новите шарнири.

Коментар

emo1973 написа:
          Избиват се на хидравлична преса на шлеци са като на бмв-е36 и мазите626,иначе някои сменяват носача,незнам защо.Сега няма хлоп-троп дори с червените пружини.
          а шарнири от къде се намират че преди време като ми се наложи да сменям единия и никъде не намерих само шарнира и до колкото знам се сменя всичко с носача
          BMW E39 2.5I
          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

ico83 написа:
            emo1973 написа:
            а шарнири от къде се намират че преди време като ми се наложи да сменям единия и никъде не намерих само шарнира и до колкото знам се сменя всичко с носача
            пичове в темата се продава FIAT купе,не е сервизно ръководство или сапунена опера. Ако на някои му е голем проблем да му подаря два носача по 70-75лева са. :D Ако карате А4 ауди или Е36 бмв сигурно ще знаете ,че смяна на шарнир е елементарно упражнение,па на някои си им е кеф като ги деррат маистори и тн..П.П.надявам се че мислите,е мислите ли че китаиския носач които си купувате .китаеца го е отлялл цял......но всичко това са глупости,купето е готино и исках да попадне във фен на марката.....за форума цената беше 300-400-500лв.надолу сега е 5300. ...моля модераторите да заключат темата или да я изтрият

Коментар

Working...
            X