* Усилвател за кола * Мощност при 4 Ohm:2x60W * Мощност при 2 Ohm:2x120W * Мощност при 4 Ohm мостов режим:1x200W * Възпроизвеждани честоти:10 Hz- 50 KHz * Нискочестотен филтър(LPF):40 Hz- 300 Hz * Високочестотен филтър(HPF):40 Hz- 300 Hz * Инпенданс на говорителите:2~16 Ohm * Размери Ш/В/Д: 280/52/250ммЦената е 60 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автоусилвател TCA-2060 с комплект кабели
Collapse
X
-
За колега да кажа само за информация ако незнае, че едни кабели съвсем обикновенни ментаци струват 30 лева а този усилвател струва 99.00 лева ето справка http://www.thunder.bg/product_info.php?products_id=211 затова цената е повече от добра.Ако беше нещо 4 канално аз щях да го купя.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
да колега 6ma7ka7a знам колко струва като нов усилвателя и дайе сам ползвам такъв за няколко месеца. Но нали знаеш че всичко което излезе от магазина му пада цената. Колега знам че ти искаш да го продадеш, а не да го подаряваш усилвателя, но повече от 50 лв не бих дал за Тундер втора употреба.Ако си зарибен за тази цена пиши,но си знаеш наи добре какво да правиш. Успех с продажбата:P
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар