Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto GT 1.4 turbo 206k.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

продадено! честито на Пепи, да си я кара със здраве!

Коментар

BEX---GT написа:
      loop написа:
      Tornado написа:
      Не знам дали е пръснато от газ или от безнин ,но 1,4 206 к.с. малко ме съмняват.По тази логика новото Браво от 150 к.с с тунинг ще го направят 300 к.с.Евала за хубавите двигатели произведени от Италия.
      А сещаш ли се за Цунами Пунтото ( на Жорко ), колко кончета е..? Помисли и после пак ще говорим..!! Поздрави.
      и аз за него се сетих, то е малко попораснало май, но все пак от 1.4 е почнало...иначе тази оферта беше един път, взимаш я, ако е пръснато от газ, че коя кола не е.. правиш си ремонта за 1000-1500лв и си караш като нова бегачка, пак за без пари, сравнително..
      Нормално за 5 бона си взимаш много хубава бегачка, почти нова и забравяш Честито на новия собственик!Поздрави.
      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

КОлата пак се продава като са оправени някой неща по двигателя и в момента работи идеално... Цената обаче е 3400лв и е със други джанти.... телефона ми е 0883326210 или 0878570544 Пепи

Коментар

ха ха ха. какво му е на това пунто че пак се продава? какво си сменил по двигателя? дай снимки с новите жанти.

Коментар

Как бях наточил зъбки на тва пунто, ама като видях, че след няколко дена беше купено и пуснато в продажба...се отказах
            Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
            Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

twezzy, дай да взимам джантите ако се продават отделно?

Коментар

в крайна сметка има ли му нещо на пунтото?
                brava 1.412v Punto1.1 Nissan Stanza Punto 1.2i 16v Sporting 2000

http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=115270

Коментар

fav написа:
                  в крайна сметка има ли му нещо на пунтото?
                  и ако може малко снимки с новите джанти и малко повече инфо какво и е на колата
                  BMW E39 2.5I
                  http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Ами бързo се купи и после нови собственик бърза пак да го продава нещо май намирисва тази "бегачка"

Коментар

А на мен ми се струва че иска да си довърше Бравото затова е решил да я продава.
                      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
                        А на мен ми се струва че иска да си довърше Бравото затова е решил да я продава.
                        ми най-добре е не да гадаем а собственика да си каже
                        brava 1.412v Punto1.1 Nissan Stanza Punto 1.2i 16v Sporting 2000

http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=115270

Коментар

...

бравото май остава с джантите от пунтото

Коментар

бангеа е тва пунто нема вразка как е на снимките , освен тва го видех о6те как е на автовоза , с 4елен удар а и тоиа маистор дет го е прил направо си е остил рацете една фуга ниама една с една все едно предницата я е хварлиал с лопатата , нема прагове абе бая е гадно , а па и за теа пари............... пи4а иска мнооо да ско4и , за 1000 евро се дава6е как си бе6е ударено , а за мотора незнам как е но на ниаколко пати се разминаваме и веднаж го 4ух как мина през една дупка то , дран4и като на дедо мраз 6еината , така 4е................ пи4а да си пи6е как е да не лаже хората 4е е идеално ,

Коментар

...

новия собственик си му се радва много :P

Коментар

ако е карал некоя жигулка преди тва 6е му се радва

Коментар

Working...
                                X