Цена: лв/euro 3100лвТехнически данни:Марка: Fiat Модел: PuntoПробег: 180000Дата производство: 12/1998Дата първа регистрация: 3/1999Тип двигател: бензиновКубатура: 1.4Коне: 206 Скоростна кутия: ръчнаКатегория: хечбекЦвят: сив металикVIN: Особенности:*врати - 2*Airbag - да*Автопилот - не*ABS - да*Газова уредба - не*Метан - не*Ел. стъкла - да*Ел. огледала - да *Климатик - не*Климатроник - не*Кожен салон - не*Ксенонови фарове - не*Лети джанти - да*Навигация - не*Партроник - не*Нов внос - да*Халогени - да*Аларма - да*Централно заключване - да*Шибидах - неДопълнителна информация:нов внос от Италия където е направен тунинг до 206к.с.; лети джанти OZ с гуми Dunlop 205/45/16; ауспух Supersprint; добра музика; обслужен; има възможност да се продаде и с друг чифт джанти 15’’ и тогава цената е 2600лв; единствената забележка е крива задна лява джанта! СПЕШНОДанни за връзка:Телефон: 0889266646Скаип: g-powerrЕлектронна поща: vip.inferno@gmail.comМясто, на което може да се види колата: БлагоевградСнимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto GT 1.4 turbo 206k.с.
Collapse
X
-
Не знам дали е пръснато от газ или от безнин ,но 1,4 206 к.с. малко ме съмняват.По тази логика новото Браво от 150 к.с с тунинг ще го направят 300 к.с.Евала за хубавите двигатели произведени от Италия.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Не знам дали е пръснато от газ или от безнин ,но 1,4 206 к.с. малко ме съмняват.По тази логика новото Браво от 150 к.с с тунинг ще го направят 300 к.с.Евала за хубавите двигатели произведени от Италия.
Коментар
-
Колега наистина Фиат-а изглежда страхотно,знам какво могат лудите италиянци да правят на своите коли,но има ли някакъв документ че Пунто-то е 206 коня?Не се засягай,но от приказки се "правят" много коне,та затова питам има ли го черно на бяло.Иначе успех с продажбата и дано попадне в когото трябва ,че да не се затриеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
g-powerr написа:запазена и най-вероятно продадена до утре по обяд!brava 1.412v Punto1.1 Nissan Stanza Punto 1.2i 16v Sporting 2000
http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=115270
Коментар
-
Tornado написа:Не знам дали е пръснато от газ или от безнин ,но 1,4 206 к.с. малко ме съмняват.По тази логика новото Браво от 150 к.с с тунинг ще го направят 300 к.с.Евала за хубавите двигатели произведени от Италия.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop написа:Tornado написа:Не знам дали е пръснато от газ или от безнин ,но 1,4 206 к.с. малко ме съмняват.По тази логика новото Браво от 150 к.с с тунинг ще го направят 300 к.с.Евала за хубавите двигатели произведени от Италия.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
[quote="BEX---GT"]loop написа:Tornado написа:Не знам дали е пръснато от газ или от безнин ,но 1,4 206 к.с. малко ме съмняват.По тази логика новото Браво от 150 к.с с тунинг ще го направят 300 к.с.Евала за хубавите двигатели произведени от Италия.Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар