Продавам Браво 1,6 на части, тъмно син металик, в Пловдив се намира колата, тел за връзка 088 584 11 02
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1,6 НА ЧАСТИ - ВЕЧЕ И СНИМКИ на стр.3, а също и на 4
Collapse
X
-
Търся модула за управление на ел стъкла (предни). Тоя който управлява и плафоните заедно с отоплението на задното стъкло. Колата е Мареа ТД100/97г. Модула на схемата се води 244. Намира се над жабката под таблото и е една черна кутия. Спешно ми е. Също и оригиналeно CD-радио.Fiat Marea TD100
Коментар
-
iuly_vn написа:Търся модула за управление на ел стъкла (предни). Тоя който управлява и плафоните заедно с отоплението на задното стъкло. Колата е Мареа ТД100/97г. Модула на схемата се води 244. Намира се над жабката под таблото и е една черна кутия. Спешно ми е. Също и оригиналeно CD-радио.Fiat Bravo 1,6 16V
Коментар
-
Re: купувам
perko написа:колега ако има бензинова помпа , задна стаб.щанга огледало дясно, компютър за климатик радияторче парно че моито е запушено колко пари кажи какво имаш че доста неща ми трябватFiat Bravo 1,6 16V
Коментар
-
perko написа:КОЛЕГА БЕНЗИНОВАТА ПОМПА С КАСЕТАТА ЛИ Е ДАВАШ РАДИАТОРчЕТО НОВО Е 60 ЛВ ПОНАМАЛИ МАЛКО ЦЕНАТА Е ВИСОКА А КОМПУТАРА Е ЕДИН НА ВСИчКОFiat Bravo 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар