Здравейте, продавам колата на части, няма предна броня, радиатор и халогени. Колата е в Банкя. А и джантите и кожения салон са запазени за сегаТел 0885 061 999 Стоил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе на части - вече са две
Collapse
X
-
Смятай че на мен ще ми трябва един заден мост или само задните носачи, ама ще е чак пролетта! Може да ми напишеш няква цена на лично, въпреки че има време за сега!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Здравейте, предния капак е отличен без никакви забележки, никога не е удрян, нама кит по него. Отгоре е жълт, а от вътре е син металик. Цена 450лв. Кожения салон е перфектен, даже шофьорската седалка не е износена. Цената на салона е 350лв.Екзекутер, имам го моста, но незнам дали знаеш, че задните носачи на Купето са по-дълги от тези на Типото и гумите ще ти излязат извън калниците.Лек и успешен ден
Коментар
-
VET написа:Екзекутер, имам го моста, но незнам дали знаеш, че задните носачи на Купето са по-дълги от тези на Типото и гумите ще ти излязат извън калниците.Лек и успешен ден||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар