продавам удареното си браво цяло или на части сьс мотора и регистрация цялото за 1100лв,мотора и радиатора са напьлно здрави,, няма предна броня ,капак ,фарове,предна конзола,заден ляв стоп,отзад е здрава. крив е задния ляв носач
Здрасти! На части ще го продаваш ли и ако да цена за спойлерчето на задния капак ако го има?
Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
продавам удареното си браво сьс мотора и регистрация цялото за 1300лв,мотора и радиатора са напьлно здрави,airbagа сьщо е ок сьс централата и коланите,отзад е здрава. крив е задния ляв носач
продавам удареното си браво сьс мотора и регистрация цялото за 1300лв,мотора и радиатора са напьлно здрави,airbagа сьщо е ок сьс централата и коланите,отзад е здрава. крив е задния ляв носач
Абе колега така като гледам на снимката едната предна гума ми прилича на bridgestone potenza RE720, така ли е или бъркам, и какъв е размерът. Пиши на лично.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
продавам удареното си браво сьс мотора и регистрация цялото за 1100лв,мотора и радиатора са напьлно здрави,, няма предна броня ,капак ,фарове,предна конзола,заден ляв стоп,отзад е здрава. крив е задния ляв носач
Коментар