Здравейте, колеги!Нов съм тук, всъщност съм от форума на Алфа Ромео http://www.clubalfaromeo.com/forum/m...родавам термостат VЕRNET за следните модификации и мотори: виж прикаченият файл по-долу!!!Закупен като чисто нов от AXM Auto с каталожен номер 6506.88 и на цена 50 лева. Използван е точно 10 дни. Гарантирам, че работи! Мога да го изпратя по куриер. Историята е следната - колата уж не ми загряваше, колеги от форума ме посъветваха да сменя термостат. Смених го и същия ден заминах на море. Забелязах, че стрелката на температурата отново стои на около 70’C и реших че са ми дали дефектен. Не ми се разправяше с рекламации и 10 дни по късно, когато се прибрах, купих нов от Александър Ауто. Историята се повтори. Накрая се оказа, че датчикът на блока на двигателя, който изпраща сигнал към уреда на таблото е бил за смяна, а аз съм се набутал с два термоса. Сега единият ми е излишен.Цена - 35 лвАко имате интерес, пишете на ЛС или на skype: petarkuzmanov.bg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам термостат VЕRNET
Collapse
X
-
amital написа:Pepo(TM) написа:amital написа:За 1,8 мотор на Фиат дали става..???Прикачени файлове156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар