Кире, пич,не е смешно, понеже колата ми я дават хората без пари да я карам, докато си намеря нещо свястно или по вероятно да се махна от Лайнистан. Между другото, аз съм си фен на Фиат и този който чистя ми е 4-ти. Занапред КАТО СИ ВЗЕМА ФИАТ, ще е след 2001 и ще е JTD. Пък за корсата - на харизан кон зъбките се не гледат.
Кире, пич,не е смешно, понеже колата ми я дават хората без пари да я карам, докато си намеря нещо свястно или по вероятно да се махна от Лайнистан. Между другото, аз съм си фен на Фиат и този който чистя ми е 4-ти. Занапред КАТО СИ ВЗЕМА ФИАТ, ще е след 2001 и ще е JTD. Пък за корсата - на харизан кон зъбките се не гледат.
Така може, позволявам :D :D !!!Майтапя се разбира се, дано не съм те засегнал. Хайде стига съм а......ал на колегата по обявата.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Абе то идеята за газ на 1.1 не е лоша ама кво да правя като съм си поръчал едно браво и сигурно след седмица ще е тука. Просто нямам избор - коли не мога да подържам..Иначе това за джоба е много вярно и може би сгреших с поръчката ама казана дума хвърлен камък
Абе това нормално ли е - поне 10 човека гледаха колите и казаха че отиват за парички и идват да си стиснеме ръцете и ги няма. Ебати несериозната работа.
Коментар