Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам Фиат Типо 1.1 и Фиат Типо 1,6
Collapse
X
-
2fast написа:Идвата фиата ми харчат около 6/100 бензин1.6 мотора не може да ти харчи 6 при никакви положения
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
grishav написа:2fast написа:Идвата фиата ми харчат около 6/100 бензин1.6 мотора не може да ти харчи 6 при никакви положения
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
При извънградско пада дори малко под 6. Тази кола няколко години баща ми я караше и още не може да се начуди защо харчи толкова малко. И на мен не ми се вярваше докато не я взех да я карам и хахахх - сега нямам нищо против. Разликата в харченето между тази 1,1 и другата 1,6 е нищожна. А тази 1.1 е около 5/100. не им правя реклама - просто факт.The world belongs to those who dare to be first
Коментар
-
2fast написа:При извънградско пада дори малко под 6. Тази кола няколко години баща ми я караше и още не може да се начуди защо харчи толкова малко. И на мен не ми се вярваше докато не я взех да я карам и хахахх - сега нямам нищо против. Разликата в харченето между тази 1,1 и другата 1,6 е нищожна. А тази 1.1 е около 5/100. не им правя реклама - просто факт.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
На Пунто 55 - 1.1 вървеше перфектно на газ. Практически разлика (освен финансова) не можах да усетяAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Е то това двигателче ако си върви и на газ ще вземе да стане най-евтиното моторно превозно средство хахаха. Освен да се замисля за една газова - то за него ще е от тези малките на мястото на резервната гума. Един разход от 7-8/100 газ ще ми дойде като панацея за джоба...The world belongs to those who dare to be first
Коментар
-
1.1 на газ
Здравейте!Малко късно виждам въпроса за 1.1 на газ, но да кажа и аз. На моето Типо 1.1 навъртях 65000 км преди да го продам. Търново - София нормално се правеше за 3 часа и 15 минути с 3 души и багаж. Нормално поддържа 100км/ч на пета, при равен път и 120. Аз винаги съм бил фен на икономичното каране и противник на високите скорости ( над 140 ). Естествено трудно се изпреварва ТИР каращ с 100, но това е и моята скорост, тача че не виждам проблем. За града е подходяща защото пак повтарям : лятото 8л/100 газ, зимата 8,8 до 9 градско. Продадох я и си взех Типо 1.6 и при първите засечки на горежа бях на ръба на нервна криза 13-14 градско, 8,5-9 извънградско. След големи мъки и ходене по майстори свалих към 0,5 л и толкоз. Затова в понеделник живот и здраве едно момче я лапва и скачам в една корса 1.0.Не се колебай колега-ако Типото е запазено както казваш, слагай газ и си свиркай : широк, удобено купе и тънко за джоба, пък и моторчето е желязно. Аз за 65000 съм сменил само термостат, гарнитура на клапани - 2 пъти и ауспух. А и носачите.Останете си със здраве: ИванTipo 1.6 - 835C1, 160EB55A
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар