Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиати

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тоя работа стана като със сиренето. Като казаха, че евтиното не било истинско и му вдигнаха цената. Сега вече като го видиш, че е 7-8лв и си викаш нема начин да не е истинско :D Същото е положението и със разни "гледани" коли с фантастични цени. Ако беше обявил колегата цена 7000 и беше писал, че е много си я обича и поддържа, щеше да има възклицания от рода на "Ау, карасавица", " Ако имах парите, я взимах!" и " Успех с продажбата!". Риска да купиш кола и да се набуташ не зависи от цената, затова по-добре да "заложиш" по-малко пари, пък каквото се падне
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

фиатчето е продадено вече да е честито на новия собственик... днеска дойде пална я поразходи я и вече си я кара това беше и идеята- който я видеше първи я взимаше... и сега по темата- имам още едно фиатче... този път браво- 1.9 турбо дизел 97’ годинка с много добър външен вид... имаше необходимост да му сменя ремъка и ролката защото толката беше заминала, та вече са сменени и са нови. колата няма климатик и е на 240 000км. искам и 2900 парици... хубава е машинката, много добре върви, не пуши не муши, не тропка... абе добра е колата трябва да се почисти малко и това е... ето снимчици на колицатакакто е студено сега можете да се уверите че колата е добра... днес псувах сутринта по студа ама по стечение на обстоятелствата ми помогна с продажбата на мареата...0889840215
      Прикачени файлове

Коментар

Оше малко инфо ,че колегата го е спестил.Бравото е 1,9 TD75.Заглавието на обявата гласи "Продавам две Мареи" ,сега вече са продадени ,но промяна в заглавието няма.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

обаче тия тасове......

Коментар

аз бих ги махнал но няма да се заниамвам... ако някой иска да си ги пази ако не да ги маха... така дойде колата така я продавам

Коментар

Working...
            X