Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам FIAT TEMPRA 2000 4X4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мдам,колегата го е обяснил добре.Значи под бутона(или над него ли беше ) пише точно - " Rear diff lock" ,което значи заключване на задния диф.Системата наистина е направена да може да извади колата от доста сложна ситуация.Когато е заключен дифа,задната ос става като на картинг, т.е. все едно на една ос без диф.Повярвай много яко се врътка при това положение,ама трябват повечко кончета Проблема е че като вдигнеш 20-30км/ч системата автоматично се изключва и си остава на отворен диф пак.Като цяло е доста сложна система,взема изнфо от датчика за скороста,от датчиците на АБС-а и други.Обаче няма такова чудо при другите кенефи,колата е с три диференциала - преден,централен и заден,като е постоянно 4х4 и няма вариянт да бъде само на преден или само на заден мост.Разпределението на въртящия момент е 56% на предния мост и 44% на задния,затова си мислиш че е въртяла отпред
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Много благодаря за полезното инфо колега :D надявам се че правя правилен избор
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

viktorson написа:
        Много благодаря за полезното инфо колега :D надявам се че правя правилен избор
        Колата която продава колегата наистина изглежда страхотно.Аз в средата на миналата година като търсих не намерих такъв екземпляр за мое съжаление и си взех една Dedra SW Integrale с гръмнал мотор и се вкарах в друг филм с правене на друг мотор и т.н. ама това е друга тема.Ако сега си търсех определено това е колата
        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

КОЛАТА Е ПРОДАДЕНА на колегата viktorson. Да му е честита! Почти съм убеден, че много ще й се радва и колата няма да му създава проблеми. А който иска друга кола в подобно състояние- нека дойде да погледне бравата, която продавам. Viktorson може да потвърди, че когато пиша за даден автомобил, че е перфектен, значи е такъв.

Коментар

Мдааам мога да се похваля вече, че съм горд собственик на Темпра 4х4 Не мисля да отварям отделна тема в Общи приказки да се хваля там, за да не тормозя админите Определено колегата е коректен, така че наистина, ако някой иска хубава Брава, мисля че би я намерил в Люлин 2 Дано и колегата Buch e доволен от покупката си :D Аз сменям подписа и се връщам на работа
            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Темпрата е много добра.... :D Днес я видях, досега не бях виждал такава.....Лека и безаварийна колега

Коментар

Ама и ти се уреди с добро Пунто ми се струва.

Коментар

Я, тая Темпра съм я виждал в Люлин.Аз съм от Люлин 1.Най-накрая да видя Темпра със задни ел. стъкла.Усепх с продажбата колега!Който си я купи няма да сбърка.
                  '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                  '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Колега, май не четеш темата достатъчно задълбочено. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Ами бях се прехласнал по красотата й Честито на новия собственик.
                      '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                      '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Благодаря голям кеф е :D

Коментар

Честито колега! Колата е страхотна. Много безаварийни километри!

Коментар

Благодаря :D гледам и ти си от отбора

Коментар

Да Моята темпричка е по-скромна де Много здрави коли са! Само гориво да сипваш ти пожелавам

Коментар

Благодаря да ти се връща колега Много е приятно, като започнеш да паркираш назад в затрупан със сняг и лед паркинг, без да ти мръдне колата

Коментар

Working...
                                X