Данни: Дата на производство - април 1996 гТип двигател - бензиновМощност (к.с.) - 103 к.с. Скоростна кутия - Ръчна Категория - Хечбек Пробег - 165000 кмЦвят - графит Особености: 2(3) Врати Airbag Аларма Ел. Стъкла Застраховка Лети джанти Металик Серво управление Стерео уредба Центр. заключване Газова уредбацена: 3400лв Допълнителен коментар: Колата си я взех преди няма 2 години.Колата е много запазена и верно ми е служила досега.Има мп3 плеър Панасоник,чисто нови лети джанти и прекрасни гуми Тойо 185/60/14Колата е обслужена,като в това число са шлайфани клапани ,всички гарнитури са сменени,така че проблеми с тях не се очакват.Всички части които са сменени са от по-скъпичките Сменени са носачите преди 10000 км,акумолатора е на година и половина и е като нов,има прекрасни зимни гуми Ласа 2 бр. .Има си и годишна винетка.Колата има газова уредба която е на година и половина и всичко е перфектно по нея.Има емулатор на дюзите и досега не е гърмяла или някакви други проблеми.Разхода с газовата ми е 7 литра на сто километра извънградско и 10/100 градско,направо супер Така стига с суперлативите и почвам с забележките Има каккто се вижда на снимките отпред на капака една вдлъбнатина колкото яйце,но това се оправя лесно и който купи колата е за моя сметка,другата забележка е ,че предното стъкло се спука и или аз го сменям ,или който я купи си го сменя като му отбивам от цената цената на стъклото,Едната дюза е за чистене .Та колеги,това е от мен ,очаквам вашите коментари.Колата всеки ден е в движение и ако някой иска да я види ,може и на телефона да ми се обади 0885995298Ето и снимкчиците на фичката:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат браво 1.6 16в
Collapse
X
-
Само се дразня като влизам в тоя форум... продават се толкова хубави коли, които си личи че са карани "с любов" така да се каже обаче кат нямам парите и не се очертава скоро да ги имам и само се дразня... количката наистина е хубава като гледам има доста приличен външен вид.Ако имах 3 бона веднага я зимах но уви
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар