Продавам си колицата, ще си взимам нещо на бензин /и пропан-бутан/. При тая цена на пропан-бутана от 0,85 лева Yellow_Flash_Colorz_PDT_30. Първоначална регистрация м.11.200 г. Аз я карам от 1 година и преди 1000 километра съм сменил масло и всички филтри, а наскоро и свещите. Проблеми по колата няма никакви, пали спокойно на -15 градуса, двигатела е супер. Това което трябва да се смени са 2 биалетки щото потропват и не е комфортно . Колата е с лети джанти с 2 зимни гуми /не супер нови/. По-голям дефект е че под левия стоп е леко чукната, но дефекта е козметичен, не оказва влияние на затварянето на багажника. Аз я взех от приятел и съм и навъртял 3-4 хил.км. и не съм сменял ремъка защото оня го беше сменял преди 15000 км. Може да се кара но всеки си преценява. Първоначалната цена от 3800 лева мисля е нормална. Кажете си мнението.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам Fiat Marea JTD 105 Weekend ELX - 2000г
Collapse
X
-
Като за начало може да поставиш някоя друга снимка.Цената е много добра за тази година.Сигурен ли си ,че я продаваш точно поради това ,че пропан бутана е на ниска цена?Като се вдигне дали ще си търсиш пак дизелов автомобил?Както се разбира от поста ти по горе си я взел преди година и си навяртял 3-4000 км което е по-малко от 400 км. на месец.Смисъла малко се губи от газифициран автомобил ,но все пак успех с продажбата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:Като за начало може да поставиш някоя друга снимка.Цената е много добра за тази година.Сигурен ли си ,че я продаваш точно поради това ,че пропан бутана е на ниска цена?Като се вдигне дали ще си търсиш пак дизелов автомобил?Както се разбира от поста ти по горе си я взел преди година и си навяртял 3-4000 км което е по-малко от 400 км. на месец.Смисъла малко се губи от газифициран автомобил ,но все пак успех с продажбата.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Tornado написа:Като за начало може да поставиш някоя друга снимка.Цената е много добра за тази година.Сигурен ли си ,че я продаваш точно поради това ,че пропан бутана е на ниска цена?Като се вдигне дали ще си търсиш пак дизелов автомобил?Както се разбира от поста ти по горе си я взел преди година и си навяртял 3-4000 км което е по-малко от 400 км. на месец.Смисъла малко се губи от газифициран автомобил ,но все пак успех с продажбата.Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Коментар
-
Re: Бартер
manov1 написа:Имаме бензинова оферта - Фиат пунто 97г кабрио, ако си навит за бартерче...Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Коментар
-
Не виждам смисъла от смяната на ангренажа при положение,че беше писал,че е сменян преди 15 000км и ти си и врътнал 4 000км.... Неоправдан разход за смяна на 19 000км , но щом си преценил .... Значи със цялата "модификация" трябва да стъпи към 4500 лв ?!? Което пак е добра цена....за 2000г с климатик ...Само километрите колко са и ?!
Коментар
-
etorrent написа:Не виждам смисъла от смяната на ангренажа при положение,че беше писал,че е сменян преди 15 000км и ти си и врътнал 4 000км.... Неоправдан разход за смяна на 19 000км , но щом си преценил .... Значи със цялата "модификация" трябва да стъпи към 4500 лв ?!? Което пак е добра цена....за 2000г с климатик ...Само километрите колко са и ?!Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Коментар
-
BO написа:Колата само в Кюстендил ли може да се види?Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар