Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задна седалка, кори от предните врати, задни кори за Браво!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задна седалка, кори от предните врати, задни кори за Браво!

Продават се:-предна дясна кора; 50 лв. ПРОДАДЕНА-предна лява кора; 50 лв. ПРОДАДЕНА-задна седалка с подглавници; 160 лв. нова цена 135 лв-задна лява кора; 50 лв. нова цена 40 лв-лява пластмаса за колоната при колана; 10 лв. -дясна пластмаса за колоната при колана; 10 лв. и разни капачета и пластмаски от салона.-продава се и табло от Браво 100 лв.0888968263
    Прикачени файлове

ето и облегалката....
    Прикачени файлове

Коментар

Трябва ми пластмасовият праг под вратата от страната на шофьора - имаш ли го?
      Alles in Ordnung

Коментар

На шоферската седалка има една ръчка от ляво за регулиране по височина седалката Трябва ми онова отгоре, което е ... не знам топче ли е какво е, но при мене е адски грозно като се вижда едно желязо с пружина.
        Bravo(TM) HGT

Коментар

Нямам ги тези неща, но мога да питам и ако се намери ще пиша

Коментар

VeSSkO написа:
            На шоферската седалка има една ръчка от ляво за регулиране по височина седалката Трябва ми онова отгоре, което е ... не знам топче ли е какво е, но при мене е адски грозно като се вижда едно желязо с пружина.
            Там има само едно гумено тампонче нищо особено и със него е същото като и без него
            Alfa Romeo 166 2,4 JTD
            Porsche 944 S2
            http://www.valmcrae.snimka.bg/
            http://vbox7.com/user:val_mcrae
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Коментар

mitkomar написа:
                Оше се продават тия неща Цените са вече с по 10 кинта надолу за корите и 20 кинта надолу за задните седалки.Айде купувайте, че много вече се задържаха при мен тия неща
                .....

Коментар

няма ли желаещи за седалките и корите?????

Коментар

Мен ми трябва едното копче за ел.стъклата! Тъпо е да те занимавам с толкова дребни неща, но ми е счупено, а искам да го сменя. Тъй че, ако ти се занимава...
                    "..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
                    дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
                    Brava 1.4 12V

Коментар

source написа:
                      Мен ми трябва едното копче за ел.стъклата! Тъпо е да те занимавам с толкова дребни неща, но ми е счупено, а искам да го сменя. Тъй че, ако ти се занимава...
                      ми нямам такова копче

Коментар

Коментар

Working...
                        X