Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми KUMHO 175\65\14

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зимни гуми KUMHO 175\65\14

Гумите са в перфектно състояние.В момента са на джанти които бяха на браво.Може и 4 броя джанти с двете гуми.Цена на гумите 40 лв. на брой.тел. 0898/945424 0887/676003
    Прикачени файлове

дот нещо

Коментар

ЕТО И ДОТА
      Прикачени файлове

Коментар

Може и на място да се видят!

Коментар

Коментар

:D

Коментар

:D

Коментар

Коментар

колега ако не си продал гумитекажи цена за джантите и гумитеи колко би излязло до русе всичко
                  Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

borkoi написа:
                    колега ако не си продал гумитекажи цена за джантите и гумитеи колко би излязло до русе всичко
                    Няма да е тънкаж до Русе, най-добре питай в Еконт, ама като ги знам как гърбят 10 лв за нещо, дето е 500гр /0.5 кг/ ме е страх да помисля за гумите колко ще струват, може би с Лео експрес ще е по-добре. Гумата обаче е нещо, дето е най-добре да го платиш след монтаж и надуване, нищо лично към колегата, но има случаи на издути балони след много доверие...
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
                      borkoi написа:
                      Няма да е тънкаж до Русе, най-добре питай в Еконт, ама като ги знам как гърбят 10 лв за нещо, дето е 500гр /0.5 кг/ ме е страх да помисля за гумите колко ще струват, може би с Лео експрес ще е по-добре. Гумата обаче е нещо, дето е най-добре да го платиш след монтаж и надуване, нищо лично към колегата, но има случаи на издути балони след много доверие...
                      По тежките товари не са много по-скъпи! Схемата на еконт е следната до 1 кг ~ 5лв и нагоре е по +50 ст на всеки килограм + % от НАЛОЖЕНИЯ ПЛАТЕЖ!
                      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Влезте в http://econt.com/page.php?page=tariff_parcel и ще се уверите, че за големи пратки цената е изгодна.Джантите са по 7 кг ,гумите са по 4 кг.Направете си сметката сами и се уверете.

Коментар

Working...
                        X