Здравейте, знаете какво стана с колата, прегря, след свалянето на главата се оказа за смяна на сегменти четвърти цилиндър, шлайф глава.продавам го, ако някой иска да си го оправи с мерак и да си има ново двигателче. (отстъпка 25% за всички необходими части и препарати)давам го с ксенона, СД Даевоо, 4 зимни гуми на 7000 и 10000км, има всички екстри за модела..нови носачи, нов термостат..купето е боядисано през пролетта - дръжки от Мареа, лайсни в цвета на купето.снимки има в гаража
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo GT TD100 -КЛЮЧ
Collapse
X
-
Корите на вратите целите ли ще ги продаваш , или има начин дами свалиш пластмасите от тях (имам в предвид дръжкаите за отваряне и там където седят копчетата за прозорците , където се хваща дасе затвори вратата) и от 2-те врати ми трябват , ако си навит дами ги свалиш пиши дасе разберем нещо ....
Коментар
-
sUkI
-
Спирам колата от продажа, за пореден път ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ, проявили интерес и моля за разбиране...намерих си човек, който ще ми направи колата качествено и реших да си я направя..интерес към салона и по-големите части нямаше, така че просто няма смисъл да се вкарвам във филма с частите Поздрави, ВладоA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар