Продавам 4 лети джанти с гумиДжантите са CENTRA Made in Germany.Ето малко инфо за тях: -> 4х98, централен отвор 58,1, ширина 6JH2 E30 (Поне това пише на тях)2 от гумите са чисто нови кувани това лято, на около 2-3000км саСава перфекта 185х65х14имат си още и мустачкизадните 2 са Мишелин 195х65, средна хубост, но за задни ставатето как стоят на БраваДжантите са почти нови, никога не са изправяни, камо ли заварявани.С 4бр капачки сацена 400лв с гумите, 300лв без гумите (уточнявам, само гумите не се продават, ако някой вземе джантите без гуми, същите си ги запазвам за мен)Забележки: Имат леки ужулвания по борда от бюрдури, но нямат грам криво (колата често се кара от жена ми :D ). По борда са пръснати със спрей, за това на някой от гумата има малко от спрея.Специално на моята брава предните опираха в супорта, за това се наложи съвсем леко изпилване на самия супорт. Иначе с два фланеца който мога да подаря към джантите става идеално (фланците са от престъргани стари дискове). Отнася се само за София, без куриериИдвате и гледате на мястоВсе още са на колата ми, чакам да падне снега, за да ги сменя със зимните
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам лети джанти 14"4x98
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар