Колеги преди време продавах Браво-то на брато ми на части, сега дойде ред и на моето. Размазах се в Неделя и е непоправимо От каското ще ми платят уж частите които са счупени и ще ми дадат колата, но тя не става за ремонт и ще я мисля да я продавам. Утре ще я водя на сервиз да я видят какво и е под капака. Иначе каквото Ви интересува - питайте! Знам, че много се търсят седалки, скорости и джанти. (Поне аз си търсех седалки много много време) Скоростите са запазени вече... Но седалки мога да предложа перфектни и изпрани. (Колата е 1996г. и салона е тъмно син с лилави линиики по средата). Джантите са 15ки лети - от тези стандартните за модела. Колата е тъмно син - дето като черно изглежда.А и също така да кажа, че ударът е отпред и вдясно. - Там всичко е размазано
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново продавам Браво на части - 1.8 16v
Collapse
X
-
NikMar написа:Ега ти! То на първата снимка изглежда като кустенурка! Сори за количката ти.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
mufa_bg написа:Колега мога ли да видя седалките.Снимка ако може да видя от кои са. Благодаря.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
машинката за стъкло.... дясно, цена за дясно електрическо огледало... климатик ако е здрав... километража... средната конзола където са кранчетата... цени на лично ако може... и какъв цвят ти е била колатаПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар